pa što napadoste čovjeka - neka bojkotira, uštediće za penziju (ko i ja) ili gliser ... što većjebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što napadoste čovjeka - neka bojkotira, uštediće za penziju (ko i ja) ili gliser ... što većjebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to tako
Kad podijeliš visinu sa težinom dobiješ jedan.![]()
Djevojka za diskretno druženje
24.god Iskljucivo vaš prostor ili hotel BEZ SKRIVENIH BROJEVA Moguć dolazak izvan Zg uz dogovor Više fotografija je…www.oglasnik.hr
Bio tko? Iskustva?
Hvala ..
Tražim nešto u moj prostor još kratko sam u ZG
Imaš preporuku kontakt koju da nazovem da dolazi u prostor?Kad podijeliš visinu sa težinom dobiješ jedan.
Bio sam ja davno, sitna milfica. Dobra akcija, neces pozaliti.Jel bio tko kod nove Irine iz Spanjolske?
- stari- kad vidiš sliku takve pičketine- undprijed kupi bon!Pozdrav,
nisam nasao nista za nju pa molim info ako je netko posjetio
![]()
❤️💣💖💋💥Mlada zgodna dama❤️💣💖💋💥
Mlada cura, 25 godina…željna druženja u svojem prostoru .Nazovite me i dogovorite termin😈😈😈❤️www.oglasnik.hr
ne mora bit, to mi slici na oglas od onih srpkinja kaj su dolazile i bile su sasvim korektne u izvedbi- stari- kad vidiš sliku takve pičketine- undprijed kupi bon!
Slike mi poznate, bile su već, al malo drugačiji oglas je bio.ne mora bit, to mi slici na oglas od onih srpkinja kaj su dolazile i bile su sasvim korektne u izvedbi
Slažem se..dame šta imaju 30 pa nadalje godina znaju svoj posao,od početka do krajaStarije ženske se više potrude oko dočeka usluge ,raspoloženja,ja znam po sebi drugačije nebi mogla funkcionirati a ovo da mlađe mogu šta hoču to isto ne mora biti istina,ako ženska ima svoje redovne kljente ,kod mlađe odeš jednom i nikad više .
I mene zanima?...Jeli bio tko![]()
Marina - Horvaćanska
Nježna i mazna gospođa - pruža nezaboravne trenutke uz obostrano zadovoljstvo. Marina 53/170/60/3. Iskusite nježnu…www.oglasnik.hr
Kakva je
Iskistva
Moze inobox za vise info jer sam u Zg i posjetio bi ju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|