ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ekipa,
Jel tko posjetio ili ima neke informacije u vezi ovog oglasa?

Pozz jebaci,

Jel znamo sto o ovoj:

Procheckirao sam search, nista mi nije izbacilo.

Narucio bih je danas ako je ok
Ok je ako je to ona na koju mislim. Bio s njom prije 2, 3 god. Dobar komad. Onda je jos imala prirodne,lose cice. Dobra faca,glatka,mekana koza. Cistunka i dosta distancirana ali profi obavi svoje. Bila skuplja od drugih ili gornja granica. Sada ima preko 30 po mojoj procjeni.

Što lažeš, nitko nema broj od seke, komunikacija ide isključivo preko Maje. Ovaj tip će vam ili povaliti neku svoju ili će vas bunariti za neki bon.....
Kolega ,jesam li ja napisao da nisam bio sa njom i da nemam broj. Imam broj od tete a pošto je ina njoj sestra ima ona ,pa da se obratite tetu za broj. Ja sam vam samo želio olakšati i pokazati vam put do broja . A sad što ste vi neki nepouzdani ,to je vaš problem. Lp

Kolega ,jesam li ja napisao da nisam bio sa njom i da nemam broj. Imam broj od tete a pošto je ina njoj sestra ima ona ,pa da se obratite tetu za broj. Ja sam vam samo želio olakšati i pokazati vam put do broja . A sad što ste vi neki nepouzdani ,to je vaš problem. Lp
Pa u tom je stvar jer sam bio s obje i točno znam koja je procedura, a iskustvo sa Majom i njenom sekom sam davnih dana opisao u jednoj od recenzija. A ti si napisao na upit "da li netko ima broj od seke" - "imam ja". Dakle lažeš i totalno si nepouzdan.
I tebi Lp

Jesam. Ako voliš prljavi GFE onda ju zgrabi (jer ju ima malo). Meni sjela, i dobro se razumijemo.

Fino se ljubi, dobro puši i ako ju dobro poližeš može ti se lako desiti da squirta.

Yes dečki! Imamo pravu squirtašicu u ponudi. Voli se stvarno jebati i prije budete vi kapitulirali nego ona. Nezasitljiva je. ;-)

Dirty talk, masturbacija, 50 shades of grey... Kaj god hoćeš, Ana zna. Ako ima povjerenje u tebe moguće su i naprednije igrice.

Prima u usta i GUTA!!!

A uz tu nimfinanost je po meni super čovjek, i lijepo se da s njom porazgovarati. Ana nije samo za izprazniti jaja. Voli opušteno i bez žurbe u dogovorenim vremenskim granicama.

Šteta je 130€/satu šta nije malo. Ali dobijete kvalitativmo visoku uslugu jedne cure koja se sa srcem jebe i ako nisi zmazani kramp, možes dobit vatromet u krevetu.

Kaj se mene tiće jaako daleko gore na ljestvici...
Jel broji koliko puta svrsis ili?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh