ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidiš da je spustila cijenu značajno manje nego druge. Znači nešto opako tu ne štima. Bila je recenzija da je nezainteresirana i da jedva čeka da te se riješi. Da valja, bila bi već recenzija na EGE. Faca na nijednoj slici joj nije nasmiješena, neka ozbiljna nezainteresirana faca. Same slike sugeriraju da je nezainteresirana. K tome je stavila još i da je homoseksualna (znači muški joj se gade).

Ja izbjegavam profile sa ozbiljnim nenasmiješenim facama. To ti podsvjesno samo govori za sebe da ovaj posao nije za nju.
Baš je spustila cijenu, bila je 150/250. Možda zbog "crnog petka"😎😎😎

Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakak
Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako

Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako
Kakva je masaza? Tackanje ili konkretno?

Mogu samo reči da sam bio tri puta kod nje i svaki puta mi je bilo suoer. Što je najbitnije ,cura je kulturna ,smirena ,jako dobro radi svoj posao i fenimenalni izgleda.
Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)

Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh