može inf. u inbox zanima me sestrica!Imaš moju recenziju o trojki sa njih dvije, mislim da sam to pisao prije više od godine dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može inf. u inbox zanima me sestrica!Imaš moju recenziju o trojki sa njih dvije, mislim da sam to pisao prije više od godine dana.
Imam jada li ima tko kontakt ode sekice od Tete Maje?
Javi se privatnoda li ima tko kontakt ode sekice od Tete Maje?
Koliko traži eura?Da ,mislim da je. I ja bi kod nje ali .....dva puta dogovorili termin i dva puta me zavlačila , duže od sat vremena pa nisam mogao više čekati jer dolazim u zg poslom . Tako da nisam je probao ali čujem da je mala jebena. Probaj
Bio sam u 8. Ili 9. Mjesecu ne znam točno tada je bilo 150 e sat vremena. Nije bilo nikakvih problema oko dogovora.Koliko traži eura?
Eto ti si bio pa znas. Maja je u igri vec dugo (vjerojatno si jos srao u gace kad je teta pocinjala) i onaj tko je posjeti sigurno nece biti razocaran. Slike su njene ,dakle sve se vidi. Maja i njena sestrica su pravo osvjezenje scene ,naravno za one koji cijene izvedbu. Drago mi je da si se vratila.
Da li oneda li ste bili sa sestricom zasebno ili samo u talu njih dvije?Eto ti si bio pa znas. Maja je u igri vec dugo (vjerojatno si jos srao u gace kad je teta pocinjala) i onaj tko je posjeti sigurno nece biti razocaran. Slike su njene ,dakle sve se vidi. Maja i njena sestrica su pravo osvjezenje scene ,naravno za one koji cijene izvedbu. Drago mi je da si se vratila.
Jel bio tko?
Ja bi rekao fake oglas jer ona nije sigurno na slikama.
Ja kada sam bio prije nekoliko mjeseci, bila je neka druga sa puno lošijom izvedbom. Rekla mi je da je iz Crne goreJel je ovo ona prava Tina iz Beograda ili neka druga?Samo za tebe
Mlada Tina 24 godina. Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim…www.oglasnik.hr
Nives bi trebala svima biti poznata ,dugo je na sceni, vrhunska izvedba, tijelo,pristupkoja je ta jukićeva?
Za anju i jukicevu nemogu sada naci oglasNives bi trebala svima biti poznata ,dugo je na sceni, vrhunska izvedba, tijelo,pristup
Oglas zgodna žena 47
Da li je bio netko?Dvije za tebe.
Dvije dame cekaju na tvoj poziv 35 i 39 godina,druženje u nasem klimatiziranom prostoru. Isključivo u paru dostupne.www.oglasnik.hr
Užas bio par puta. . .Prljava ,užasna nikad više.....
Jel bio tko?
+385924281611Užas bio par puta. . .Prljava ,užasna nikad više.....
Pa šta si onda išao par putaUžas bio par puta. . .Prljava ,užasna nikad više.....
kad nadješ javi mi!Za anju i jukicevu nemogu sada naci oglas
I ja sam bio prije mjesec dana mozda nesto vise ali nije to ta tina nego neka druga cura sa istim oglasomJa kada sam bio prije nekoliko mjeseci, bila je neka druga sa puno lošijom izvedbom. Rekla mi je da je iz Crne gore
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|