Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači spustila je cijenu. Bila je digla sa 50 na 80.60 je masaža + oralno
Koliko znam , kod MDS se ništa ne može dobiti , a svašta se može platiti . Naravno da možeš platiti sex .Da li se kod marine ds opce moze dobiti vise seks?
Od kad do kad radi Mds? Piše prijepodne u oglasu.. kako stići ako radiš od 8-460 je masaža + oralno
uzmi bolovanje- nejebica je bolest!Od kad do kad radi Mds? Piše prijepodne u oglasu.. kako stići ako radiš od 8-4
Moze kontaktA čini se zgodna jako...
I zvao sam je, ne dolazi za Karlovac.
Onda, znači., 60 je masaža s pushingom ili je doplata za pushing na onih 60??. ..Koliko su ostale usluge?? Nisam bio kod nje od prolječa 2022, prije toga isao... sve komplet je bilo 500 domacih, nisam isao poslje jer radin ma drugom kraju Hr,... a glupo mi ju zivkat i ispitavat sta je koliko kad ne idem u Zg i nemogu doc.....Znači spustila je cijenu. Bila je digla sa 50 na 80.
Nisam bio, ali procjenjivam da bi mogla biti dobra za udaranje.bio netko?![]()
Veliko dupe! Velike grudi! Velika žena s oblicima!
MOJ PROFIL JE 100% STVARAN ! Ako volite debele žene oblika, guzice, velikih grudi. OVDJE SAM! Ja sam pristojna, nježna,…www.oglasnik.hr
Meni je rekla radnim danom do 16...Pozdrav, želio bih otići do dotične ali mi se nikad ne javlja, dali postoji neko bolje vrijeme kad se javlja i do kad radi žena?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/modra-laguna-nova-zgodna-oglas-4866675
Zna li se gdje je nestala Lisa/Dafne? Nema njenog oglasa u zadnje vrijeme.
Jel moze malo vise info o ovoj, da li se isplati? Thanks.U krapinskoj je i nije ona na slikama
Ne isplati se uopce ici cura iz ukrajine zgodna ali totalno nezainteresirana uzme pare i htjela bi da odmah odes![]()
Jel bio tko? Tu je vec kojih tjedan dva
Sve sama smeća ništa posebno nema .. ovo sve užas ...Ne isplati se uopce ici cura iz ukrajine zgodna ali totalno nezainteresirana uzme pare i htjela bi da odmah odes
Usluga katastrofa nista nemoze nemoj ju dirat ne ovo ne ono pusi 2minute i nemoze vise picnes ju jebat opet se buni da ju boli nemoze ona to...
Nakraju popizdio i otisao nakon 10min nisam ni svrsio
Trebala bi u casne sestre ici a ne bavit se ovim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |