ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to za vrijeme posla mi je idealno. Htio sam znati više malo o njoj, Na slici mi kao mlađi MILF i napeta mi
Ako ti je idealno za vrijeme posla, javis joj se na mail, meni je barem relativno brzo odgovorila, kaze ti kojim danima i od kad do kad moze, i ako ti odgovara onda mozes dalje dogvarati putem maila ili ti da broj. Ja broj nisam ni trazio kad u to vrijeme ne mogu nikako. Po meni mislim da je s njom relativno lagan dogovor, probao sam neke domace prije zvati ali sam odustao zbog kompliciranja, ili premlad ili prestar, ili prerano ili prekasno, itd.

Ne, na forumu citao. I privatnim porukama.
Ako ti odgovara ici tijekom radnog vremena, od domacih koliko znam jedna od najboljih trenutno.
to za vrijeme posla mi je idealno. Htio sam znati više malo o njoj, Na slici mi kao mlađi MILF i napeta mi
Je. Je
Bio sam..
I mogu o Teti Mani reći sve najbolje.
Jedino ljubitelji većih cica bi mogli ostati malo razocarani..
Ali sve ostalo je za najvisu ocjenu.
Može u inbox više detalja?
hvala

Šta je s onom barbie svi su je hvalili, čini mi se da je ona jedina top pička s plavog oglasnika, probao sam kontaktirat par puta ali nisam dobio odgovor, zna li netko da li je išla negdje odustala ili se vraća ubrzo?

Dal bio netko? Stvarna? Bonovi?
Meni se ne javlja na mob...

pa taj oglas je i bio sa brojem moba ?!?!
a tvoj odgovor bez ljutnje je malo cudan
"ja s njim preko Wtsupa " kojim njim ?? trebala bi biti zensko ??

uglavnom nebitno meni se javila zena cudna bahata i prosta pa sam samo mislio pitati jeli tko bio odnosno cuti recenzije ...

Aha ja vec pomislio svasta hahaha uglavnom nema veze tko ih fucka kad se neznaju ponasati jebu se za novce bahate se i takve je najbolje onda zaobici ( mozda grijesim mozda je samo taj dan bio takav ) ali ima ih hvala bogu "normalnijih" :)))

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh