ZAGREB - Jel bio tko?

Gdje uopće nalaziš dlakave u ova obrijana i depilirana vremena?
Moja žena je skroz prirodna dolje i ne namjerava nikad to promijeniti.

Znači tako. Jebeš samo ženu, a sa strane ništa.
Kad se zaželim pogleda na obrijanu picicu, posjetim neku plaćenu micicu :)
Idućih dana planiram kod Cookie na pušenje, da se uvjerim da je tako dobra kao što kažu. A nakon toga, neka sa EGE.

Kad se zaželim pogleda na obrijanu picicu, posjetim neku plaćenu micicu :)
Idućih dana planiram kod Cookie na pušenje, da se uvjerim da je tako dobra kao što kažu. A nakon toga, neka sa EGE.

How, yes, no.

Cons:
Even if you don’t see any cuts, shaving and waxing can cause “microtears,” or tiny cuts in the skin. These are entry points for bacteria and viruses to get into your body—which include STIs. Human papillomavirus (HPV), herpes, and syphilis can be transmitted through sexual skin to skin contact, and having open cuts or sores increases the chances that you may catch them.

Pros:
Plus, your pubic hair acts as a sort of cushion, protecting the sensitive skin around your genitals from too much friction during sex. When you shave it off, it’s more likely that friction during sex will create those same microtears that shaving does. It also traps bacteria.
To je Helena. Zgodna a ne smijes nista dirnuti. Cijene 100-200. Mozda jedino za ljubitelje foot fetisha
Jebo te, prava naša primadona. Za te pare dobiješ latinu, crnkinju i sve seksualne oralne i vaginalne radnje. Sramota je što mi zapravo praktički ni nemamo naše kurve, a ove što neke pojedine nude je sramota za najstariji zanat na svijetu.
Ljeto je (gotovo) prošlo. Sljedeći mjesec će i na moru žene početi oblačiti duge gaće, pa počinje "sezona puštanja dlaka". Stoga, generalno nije problem za žene da krenuti puštati dlake po međunožju za vrijeme kada nose duge gaće. Ne moraju se ništa zabrinjavati.

Moja bivša partnerica se samo depilirala ljeti.
8-9 mjeseci u godini je imala dlakavo međunožje. :)
Kada si u vezi/braku, nije problem nagovoriti ženu da krene puštati dlake radi jačeg seksualnog užitka kojeg joj može pružiti fetišistički napaljeni partner.

Uostalom, postoji i kompromisno rješenje (koje je možda i najbolje rješenje) - trimmed pussy, koji se može nositi svih 12 mjeseci u godini. Kao na ovim slikama:
Mislim da si ti zadnji puta jebao devedesetih jer ove fotografije koje si nam dao datiraju iz tih godina. Inače, još tamo od devedesetih godina prošlog stoljeća svi imamo sređena međunožja, žene, pa čak i muškarci. Da imam ženu i da mi pušta dlake po nogama i međunožju u zimskom razdoblju tražio bih razvod braka po kratkom postupku. Toliko o dlakama na ženinim nogama i međunožju.

to za vrijeme posla mi je idealno. Htio sam znati više malo o njoj, Na slici mi kao mlađi MILF i napeta mi
Ako ti je idealno za vrijeme posla, javis joj se na mail, meni je barem relativno brzo odgovorila, kaze ti kojim danima i od kad do kad moze, i ako ti odgovara onda mozes dalje dogvarati putem maila ili ti da broj. Ja broj nisam ni trazio kad u to vrijeme ne mogu nikako. Po meni mislim da je s njom relativno lagan dogovor, probao sam neke domace prije zvati ali sam odustao zbog kompliciranja, ili premlad ili prestar, ili prerano ili prekasno, itd.

Ne, na forumu citao. I privatnim porukama.
Ako ti odgovara ici tijekom radnog vremena, od domacih koliko znam jedna od najboljih trenutno.
to za vrijeme posla mi je idealno. Htio sam znati više malo o njoj, Na slici mi kao mlađi MILF i napeta mi
Je. Je
Bio sam..
I mogu o Teti Mani reći sve najbolje.
Jedino ljubitelji većih cica bi mogli ostati malo razocarani..
Ali sve ostalo je za najvisu ocjenu.
Može u inbox više detalja?
hvala

Šta je s onom barbie svi su je hvalili, čini mi se da je ona jedina top pička s plavog oglasnika, probao sam kontaktirat par puta ali nisam dobio odgovor, zna li netko da li je išla negdje odustala ili se vraća ubrzo?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh