ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio jednom kod nje, lokacija Travno. Plava visoka cura, kolko se sjecam rekla je da ima 23.god i tolko bi joj i dao. Slicna ko sa slika. Sto se tice usluge mislim da je bilo oko 70€ body to body pola sata, ali naravno niti je bilo pola sata, niti sam dobio body to body. Kao nesto trljanje sisama rucni i to je to. Mobitel se ostavlja u hodniku, kao tako se osjeca opustenije. Sve u svemu nebi ponovio bacene pare.
Bio, slazem se sa napisanim, ne isplati se...

Jel zna netko koliko traži jer kad ju pitam za cijenu kaže da nisam situiran i poklapa slušalicu, a sise ima brutalne
Ne znam samo kako se nisi uspio snaći. Nakon što ti je to rekla, trebao si joj reći da cijena nije bitna i da bi se vrlo rado situirao u njenim grudima. Bit će bolje idući puta, a izgleda da ništa od tvojeg situiranja u njenim brutalnim sisama.

50 eura oral sa rucnom zavrsnicom,a jebanje
Kakav je to oral sa ručnom završnicom? To je za mene ništa. Neka se nauče kako se puši kurac do svršavanja. Ako ja znam kako lizati pićku do njihovog svršavanja, onda bi one isto tako trebale znati kako se puši kurac do svršavanja. Evo otprilike ovako, ova mala zna znanje,

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh