Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio, slazem se sa napisanim, ne isplati se...Bio jednom kod nje, lokacija Travno. Plava visoka cura, kolko se sjecam rekla je da ima 23.god i tolko bi joj i dao. Slicna ko sa slika. Sto se tice usluge mislim da je bilo oko 70€ body to body pola sata, ali naravno niti je bilo pola sata, niti sam dobio body to body. Kao nesto trljanje sisama rucni i to je to. Mobitel se ostavlja u hodniku, kao tako se osjeca opustenije. Sve u svemu nebi ponovio bacene pare.![]()
Masaža
Maserka sa slike, 22.god, pruza body to body masazu u svom privatnom prostoru. Samo pozivi! ❗️SEX ISKLJUCEN❗️www.oglasnik.hr
Ja sam je zvao, jer slike izgledaju ok, ali kad sam joj čuo glas na telefon, ko da se s pogreba javlja i još traži 80 za b2b, samo sam rekao hvala i bogBio, slazem se sa napisanim, ne isplati se...
To znači da te blokirala.Jel uspio tko dobit ovu, meni svaki put zazvoni i linija zauzeta![]()
Moze i mene
Ma treba ih prijaviti HAKOM-u. Pička im materina.Probao isto izbrisati i ne postoji ta opcija.
Valjda zato da ima veliki broj članova, katastrofa, užas i sramota.
Da sam to znao kada sam aktivirao profil, ne bih ga nikada napravio.
Jel zgodna u licu ja pokusavao dog s njom ali ne odgovara mi uopce na poruke a na mob se ne javljaMeni je pušila za 50 eura, došla je do mene. Mala sitna cura, nema sisa i malo dupe. Pušenje je bilo bez veze jer mi je velik tako da mi ga je izdrkala na kraju.
Ali nismo se nikad ni čuliTo znači da te blokirala.
Javite mi se ti i @Hendrix777 u privatne porukeProbao isto izbrisati i ne postoji ta opcija.
Valjda zato da ima veliki broj članova, katastrofa, užas i sramota.
Da sam to znao kada sam aktivirao profil, ne bih ga nikada napravio.
Mislim da je 70€![]()
💋Novoooo! Nježna djevojka 22 god💋
Nježna i njegovna djevojka 22 god visoka grudi 4 visoka Nova u gradu 😘 Parking iza zgrade Moj ambijent. Klimatizirano…www.oglasnik.hr
Jel zna netko koliko traži jer kad ju pitam za cijenu kaže da nisam situiran i poklapa slušalicu, a sise ima brutalne
Ne znam samo kako se nisi uspio snaći. Nakon što ti je to rekla, trebao si joj reći da cijena nije bitna i da bi se vrlo rado situirao u njenim grudima. Bit će bolje idući puta, a izgleda da ništa od tvojeg situiranja u njenim brutalnim sisama.![]()
Nježna i njegovna djevojka 22 god visoka grudi 4 visoka Nova u gradu 😘 Parking iza zgrade Moj ambijent. Klimatizirano…www.oglasnik.hr
Jel zna netko koliko traži jer kad ju pitam za cijenu kaže da nisam situiran i poklapa slušalicu, a sise ima brutalne
Kaze da je jos danas u ZgNe znam samo kako se nisi uspio snaći. Nakon što ti je to rekla, trebao si joj reći da cijena nije bitna i da bi se vrlo rado situirao u njenim grudima. Bit će bolje idući puta, a izgleda da ništa od tvojeg situiranja u njenim brutalnim sisama.
50 eura oral sa rucnom zavrsnicom,a jebanje![]()
Cijena je uzas. Sto znaci za sat uzima 200?Samo cash dodes na adresu vukovarska pozvonis iznajmila je prostor
Kakav je to oral sa ručnom završnicom? To je za mene ništa. Neka se nauče kako se puši kurac do svršavanja. Ako ja znam kako lizati pićku do njihovog svršavanja, onda bi one isto tako trebale znati kako se puši kurac do svršavanja. Evo otprilike ovako, ova mala zna znanje,50 eura oral sa rucnom zavrsnicom,a jebanje
To je to. Očito si skužila da je glavić glavni kao što je kod vas klitoris.Danas malo koja zna pusit kurac,ali kad treba dobro naplatit,e to zna svaka.Ja svome muzu kad pusim,to traje par min i svrsi mi direkt usta.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|