Mrtvo puhalo
Active member
Osim kad su strankinje u pitanju.Whatsapp oglase prijaviti Plavom oglasniku kao prevarantske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim kad su strankinje u pitanju.Whatsapp oglase prijaviti Plavom oglasniku kao prevarantske.
Koliko god se pričalo da su whatsapp oglasi prevarantski, očito te prijevare i dalje uspijevaju inače ne bi morali gledati te oglase.Ljudi vi čim uplatite na aircash je gotovo. Njima automatski sjednu novci. Sa potvrdom možete dupe obrisati...
Očito. Ja sam ovaj forum i našao tako što sam kopao po internetu baš u vezi tih bonova. Smrdi na prevaru u startu.Koliko god se pričalo da su whatsapp oglasi prevarantski, očito te prijevare i dalje uspijevaju inače ne bi morali gledati te oglase.
Pa zar se ne vidi kome si uplatio na aircash?Ljudi vi čim uplatite na aircash je gotovo. Njima automatski sjednu novci. Sa potvrdom možete dupe obrisati...
Kada uplatiš vidi se, kada kupiš bon onda nePa zar se ne vidi kome si uplatio na aircash?
I one kad kupiš auto s lažnom kilometražom isto treba prijaviti?Whatsapp oglase prijaviti Plavom oglasniku kao prevarantske.
Jednostavno po mojoj procjeni je gotovo nemoguće da je to od slučaja do slučaja.Ako i je onda opet ponavljam one adrese koje daju nisu samo tako nasumično navedene, konkretne osobe stvarne tamo negdje operiraju tako da sam se toliko zainteresirao za to ko da sam Sherlok Holmes.
ma bilo je svega, neki likovi su pisali da im se znala javit ženska i tražit ih bon pa šatro bez zadnje dve znamenke... A ovo sa adresama... pa oni daju adresu objekta u kojem je 100plus stanova...Vidim da se mučiš sa zaključivanjem, pa ću ti probati pomoći: nitko ne stoji iza tih adresa. Uglavnom će dati neku adresu u blizini koje je benzinska pa kad hlebinac dođe da ga mogu lako poslati po bon. Nije da oni čekaju tamo negdje i gledaju s balkona.
E sad, možda ćeš se pitati kako je to moguće!? Kako to oni uspijevaju doći do podataka o stvarno postojećim adresama koje su još k tome u blizini benzinske pa da onda te adrese šalju hlebincima?! U tom slučaju potrebna ti je pomoć stručnija od moje.
i onda ima ravno 100 pokušaja da ga napikne, još ak ima neki software da pomogne, treba mozda par (mili)sekundima bilo je svega, neki likovi su pisali da im se znala javit ženska i tražit ih bon pa šatro bez zadnje dve znamenke... A ovo sa adresama... pa oni daju adresu objekta u kojem je 100plus stanova...
To je svima normalno jasno, a valjda konačno u nama muškarcima (barem ovdje na forumu) treba postojati nekakav prešutan dogovor da im se ne uplaćuje novac na aircash. Međutim, dokle god ima budala oni će i dalje pokušavati zarađivati na naivcima.Ljudi vi čim uplatite na aircash je gotovo. Njima automatski sjednu novci. Sa potvrdom možete dupe obrisati...
To nema veze sa vezom. I latino djevojke, Ukrajinke i Ruskinje koriste Whatsapp pa su oglasi pravi. One se također oglašavaju u PO i sve se s njima može dogovoriti u pet poruka. Nije mi jasno kako još uvijek ne možete doći do zaključka kako bi trebalo naše domaće izbjegavati u širokom luku. Latino cure su pet puta zgodnije, seksipilnije i poštenije, a ove naše nek idu u blagi kurac.Whatsapp oglase prijaviti Plavom oglasniku kao prevarantske.
Ništa od toga! Zvao sam oglasnik i razgovarao sa osobom koja je zadužena za " prevarantske oglase"! Rečeno mi je, ako je prijetnja odi na policiju i prijavi, ako je oglas fejk, ništa mi tu ne možemo! Neznam koja je cijena za staviti oglas ali kad bi skidali sve fejkove u Hrvatskoj, bili bi na gubitku pa im se neisplati a nemaju ni volje! Pri svakoj prijavi moraš dati OIB, pa bar da blokiraju te koje su prijavljene!Whatsapp oglase prijaviti Plavom oglasniku kao prevarantske.
...stari, prostitucija nije legalna... zapravo, paradoks je u tome da kad predaš bon zapravo ne počiniš prekršajDo nečega konkretnoga bi se došlo kad bi se mogao locirati mobitel, al mislim da to može jedino policija tj da tele operateri samo policiji to dostavljaju na njihov zahtjev.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|