stara, brbljava, nije baš ni gibkaKakva je juha![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stara, brbljava, nije baš ni gibkaKakva je juha![]()
Ma nisam bio jaKakva su generalna iskustva?
![]()
Ma nisam
Kakva su generalna iskustva?
![]()
Ako je to ova Sofija sa slika, onda sam bio kod nje prije cc godinu dana. Bilo je više Sofija u međuvremenu, između ostalih je i dobro poznata Jedinstvena nekoć bila jedna od Sofija prije nego što je postala Jedinstvena, tako da nisam siguran. Ako je to ova sa slika, onda preporuke, mlada, vitka i nježna Bosančica, ljubazna i strastvena. Ako nije onda ne znam, a ovaj mjesec sam se već dosta istrošio pa nemam osnove da idem provjeravat.![]()
Split
ATRAKTIVNA 170/56/3, 28 god., umiljata, u svom prostoru. Dođi i opusti se. Diskrecija 100%. Slike moje ! ! !www.oglasnik.hr
Neko bio? Nisam upratio da je neko pisao…
Ta me sjebala jel sam neiskusan i naivanFake, vacap kontakt trazi.
Nova galerija![]()
Dvije sestre vodile prostituciju u Zagrebu, bilo i bizarnih scena. 'Moraš uzeti bar 256 € na dan'
Jedna od djevojaka na sudu je rekla da su u stanu imale ručnike u ormaru, kondome, vlažne i suhe maramice i slične stvari. 'Rekla mi je da moram raditi šest do sedam sati dnevno', izjavila jewww.24sata.hr
Pa šta nisi onda dogovorio susret?!https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-i-iskusna-22-god-samo-ozbiljna-gospoda-oglas-5808371
Bio tko? Ne trazi u naprjed i nije abon.
Pa ta nova galerija operira već dugi niz godina, a policija tek sad skužila. U pravilu su ljudi davali negativne recenzije o novoj galeriji, a ni moja iskustva od tamo nisu pozitivna.![]()
Sestre organizirale seks-biznis u Španskom i zaradile veliki novac, nesuđeni klijent: ‘Bio sam užasnut...‘
Istražitelji sumnjaju da su zaposlenice dviju sestara tijekom pet godina ‘usrećile‘ bar 245 osoba i zaradile najmanje 30.173 eurawww.jutarnji.hr
Tko je bio? Najbolja su mi ova iskustva korisnika.
Zanima me ovaj koji je došao do babca od 50 godina s mengom i tražio BTB![]()
Dobro da su ih zbuksali, mislim da se u Galeriji Antunović nitko nikad nije usrećio. U principu najgora uslugaPa ta nova galerija operira već dugi niz godina, a policija tek sad skužila. U pravilu su ljudi davali negativne recenzije o novoj galeriji, a ni moja iskustva od tamo nisu pozitivna.
Neće nikome nedostajati.Dobro da su ih zbuksali, mislim da se u Galeriji Antunović nitko nikad nije usrećio. U principu najgora usluga
Samo WhatsApp i sve fotografije očito američke... 0.000001% šanse da je stvarna.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-i-iskusna-22-god-samo-ozbiljna-gospoda-oglas-5808371
Bio tko? Ne trazi u naprjed i nije abon.
Ja se jesam. Zgodnicka cura, i cak dobro odradila. To je bila iznimka.Dobro da su ih zbuksali, mislim da se u Galeriji Antunović nitko nikad nije usrećio. U principu najgora usluga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|