ZAGREB - Jel bio tko?

Jel netko bio,zvao sam i ne čini mi se da ima 21 godinu?

Danas bio u ZG i šta god sam nazvao na EGE - puša 🫤 Ili nema odgovora ili je došao odgovor nakon dva sata, pa onda se dogovorio sa jednom u 15 časova, ja poginem tražeći parking u centru (sve se sjatile u centar izgleda) i kada sam tražio adresu - muk! Nije se više javila...Danas definitivno nije bio dan za kurvanje 😑

Žena po mojoj procjeni oko 50 god. Nisam siguran ali nekad bila javna osoba mislim poznata e sad jeli film, reklame ili nešto drugo stvarno sa ne mogu sjetiti. Dakle zgodna žena izrazitih atributa ali nije naivka strogo rezervirana i gleda na svaku minutu.
Znaci ne preporucujes zbog usluge?

Žena po mojoj procjeni oko 50 god. Nisam siguran ali nekad bila javna osoba mislim poznata e sad jeli film, reklame ili nešto drugo stvarno sa ne mogu sjetiti. Dakle zgodna žena izrazitih atributa ali nije naivka strogo rezervirana i gleda na svaku minutu.
I nije problem što gleda na minutu, problem je što ne ispoštuje sat koji joj je plaćen. Osim toga 150 eura je njen dolazak, sve ostalo se ekstra plaća: pušenje bez, ljubljenje, anal....

I nije problem što gleda na minutu, problem je što ne ispoštuje sat koji joj je plaćen. Osim toga 150 eura je njen dolazak, sve ostalo se ekstra plaća: pušenje bez, ljubljenje, anal....
Tako da se za te novce kad se plati sve dodatno ovo možete bez problema naći super curu i na EGE i na PO i ne zajebavati se sa svojim susjedima koji se pitaju "otkud ova na našem ulazu"

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh