ZAGREB - Jel bio tko?

Jel bio tko kod ovih i kakve su?

I dal se preporuča obostrani oral recimo?

Hvala!!

Jel bio tko kod ovih i kakve su?

I dal se preporuča obostrani oral recimo?

Hvala!!
Ova 1 slatka tajna je ok curka u poslu je dosta dugo vec izgled prosjecan nije neka ljepotica ali nije ni ruzna pristojna ljubazna i odradi posao ok ne pozuruje i potrudi se daje svrsavanje u usta...
Bio sam kod zgodnijih cura kojima je usluga bila katastrofa tako da se uvijek s vremena na vrijeme vratim njoj...
Dogovor je preko whatsappa i nikad ne sjebe dogovor

Ova 1 slatka tajna je ok curka u poslu je dosta dugo vec izgled prosjecan nije neka ljepotica ali nije ni ruzna pristojna ljubazna i odradi posao ok ne pozuruje i potrudi se daje svrsavanje u usta...
Bio sam kod zgodnijih cura kojima je usluga bila katastrofa tako da se uvijek s vremena na vrijeme vratim njoj...
Dogovor je preko whatsappa i nikad ne sjebe dogovor

Hvala, probao bih da fun bude bolji možda lizat čak, jel se preporuča ili bolje ne?

Mislim jel zdrava i higijena ok?

A želim full sve probat, kad već plaćam. Ali da moral bi bit dovoljno pijan za tak neš 🍻

znači cura je sasvim pristojna i možeš bez problema sa njom porazgovarati o tome što želiš. Kreće ti raditi oko 10:00 ujutro pa se lijepo dogovori dan prije, dođi na lokaciju i zamoli je da se sa tobom istušira. I problem riješen sa vanjske strane :cool:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh