Bio sam kod te daniella342.
To je zbilja ona na slici. Cura kaže da je na pola Hrvatica i ne zna hrvatski baš najbolje.
Usluga je OK, ali cura nije moj tip, nije mi baš nešto lijepa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam kod te daniella342.
To je zbilja ona na slici. Cura kaže da je na pola Hrvatica i ne zna hrvatski baš najbolje.
Usluga je OK, ali cura nije moj tip, nije mi baš nešto lijepa.
Stvarna i je pretjerana cijena od 150!A di to piše? U oglasu piše samo druzenje sa tetom! Na kraju imaju slike od naprijed i vidi se da su mi cicke male.. slike su moje, godine stvarne.. kome se ne sviđa, ima cura ,fali bogu..
Ako uzmemo u obzir da je trenutna općeprihvaćena tarifa 80 eura za pola sata a kod tetemaje je 150 za cijeli sat (nije da gleda na sat i ne štopa ti vrijeme) očito da onda i nije pretjerana cijena. S tim da tetamaja stvarno pruža vrhunsku uslugu, potrudi se na način da kad odlaziš od nje nemaš onaj ružni osjećaj "što mi je to trebalo - bolje da sam ga izdrkao" nego razmišljaš kad ćeš druženje ponoviti. Istina, ona je sitna ali dinamitna, toliko da bi se krevet mogao raspasti.Stvarna i je pretjerana cijena od 150!
Koliko stara ta teta maja gdje ima prostor kako izgleda koliko visoka koliko kg ima?Ako uzmemo u obzir da je trenutna općeprihvaćena tarifa 80 eura za pola sata a kod tetemaje je 150 za cijeli sat (nije da gleda na sat i ne štopa ti vrijeme) očito da onda i nije pretjerana cijena. S tim da tetamaja stvarno pruža vrhunsku uslugu, potrudi se na način da kad odlaziš od nje nemaš onaj ružni osjećaj "što mi je to trebalo - bolje da sam ga izdrkao" nego razmišljaš kad ćeš druženje ponoviti. Istina, ona je sitna ali dinamitna, toliko da bi se krevet mogao raspasti.
Ali o ukusima se ne raspravlja - nekima se očito više isplati obilaziti one za 50 eura tri puta nego tetumaju jednom za 150. "Svaka roba ima svoga kupca"
Jel moze dvaput u satu kod nje?Ako uzmemo u obzir da je trenutna općeprihvaćena tarifa 80 eura za pola sata a kod tetemaje je 150 za cijeli sat (nije da gleda na sat i ne štopa ti vrijeme) očito da onda i nije pretjerana cijena. S tim da tetamaja stvarno pruža vrhunsku uslugu, potrudi se na način da kad odlaziš od nje nemaš onaj ružni osjećaj "što mi je to trebalo - bolje da sam ga izdrkao" nego razmišljaš kad ćeš druženje ponoviti. Istina, ona je sitna ali dinamitna, toliko da bi se krevet mogao raspasti.
Ali o ukusima se ne raspravlja - nekima se očito više isplati obilaziti one za 50 eura tri puta nego tetumaju jednom za 150. "Svaka roba ima svoga kupca"
Prihvatljiva ponuda, 100 put bi radije kod naše nego kod Brazilki ili Ukrainke, šteta šta ne dolazi do Zadra ili Splita, nebi se dva put mislija!Ako uzmemo u obzir da je trenutna općeprihvaćena tarifa 80 eura za pola sata a kod tetemaje je 150 za cijeli sat (nije da gleda na sat i ne štopa ti vrijeme) očito da onda i nije pretjerana cijena. S tim da tetamaja stvarno pruža vrhunsku uslugu, potrudi se na način da kad odlaziš od nje nemaš onaj ružni osjećaj "što mi je to trebalo - bolje da sam ga izdrkao" nego razmišljaš kad ćeš druženje ponoviti. Istina, ona je sitna ali dinamitna, toliko da bi se krevet mogao raspasti.
Potpisujem sve napisano..Ako uzmemo u obzir da je trenutna općeprihvaćena tarifa 80 eura za pola sata a kod tetemaje je 150 za cijeli sat (nije da gleda na sat i ne štopa ti vrijeme) očito da onda i nije pretjerana cijena. S tim da tetamaja stvarno pruža vrhunsku uslugu, potrudi se na način da kad odlaziš od nje nemaš onaj ružni osjećaj "što mi je to trebalo - bolje da sam ga izdrkao" nego razmišljaš kad ćeš druženje ponoviti. Istina, ona je sitna ali dinamitna, toliko da bi se krevet mogao raspasti.
Teta ako je ona na slikama ima vrhunske sise...ono lijepe male za u šaku i krasne male sitne bradavice, mmmm taman za lickanje i grickanje.guza fenoemalna, sve u svemu top koka. samo kaj je cijena definitivno previsoka...da je 100 eura/1h već bi bio na putu prema ZG...Teta nema sise
Prihvatljiva ponuda, 100 put bi radije kod naše nego kod Brazilki ili Ukrainke, šteta šta ne dolazi do Zadra ili Splita, nebi se dva put mislija!
Prihvatljiva ponuda, 100 put bi radije kod naše nego kod Brazilki ili Ukrainke, šteta šta ne dolazi do Zadra ili Splita, nebi se dva put mislija!
Dosta starija baba, prije je bilo seksa mislim da više nema u ponudi...Sve u svemu, za 70 € se po meni ne isplatiEkstremno dobra masaža, nazovi, dogovori, uživaj !
Atraktivna Anita 53 god., 175/78, grudi 5, plavuša, pruža usluge medic. opuštajuće masaže za svaku dob, kulturnoj,…www.oglasnik.hr
Zna li se sta??
Mislim da je negdje bila recenzija al nemogu naci
Jel to ona sto je bila na jaruščici pa nakon toga u trnskomDosta starija baba, prije je bilo seksa mislim da više nema u ponudi...Sve u svemu, za 70 € se po meni ne isplati
Ta je, na njoj jedino valjaju sisurde..Prije kada sam bio kod nje bar je bila normalna u kulturna, svašta se moglo.Jel to ona sto je bila na jaruščici pa nakon toga u trnskom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|