To su bonovi. Ljudka glupost je beskonačnai mene zanima ako je netko bio i radi li FF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su bonovi. Ljudka glupost je beskonačnai mene zanima ako je netko bio i radi li FF
pošalji mu bon![]()
Neki info?
Piše da je vocap, znači traži bonove i ti pitaš neki info,koj vam je kurac![]()
Neki info?
Ja sam bio prošli tjedan.
Malo ju je teže dobiti na telefon.
Cura je jako zgodna. Slike nisu njene (iako ona tvrdi da jesu, kao skinula je neku tetovažu).
Silikoni su joj manji i nije tako mršava kao ova na slikama.
Prostor je jako lijep. Miramarska.
I oral i sex s kondomom.
Za te pare (100/40) sam očekivao da će se malo više potruditi, tako da neću ponoviti.
Ne možeš dirati pičić (kita može ali prst ne može wtf).
Ukucaj u tražilicu Jedinstvena (imaš par recenzija, pa sam procijeni).
Što dalje od tog nadrogirani dronfulja pimp sjedi u kuhinji kad ideš u sobu stoi ispred vrata i sluša slučajno izašao van udarijo na njega ispred vrata![]()
Top ribica sa Španskog te čeka da dođeŠ na nezaboravan provod! Kiss
Prekraasna tamnaa crnokosa slatkica te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
Jel iko bio kod nje? Pokusavam pronaci ali izgleda nitko….
Kakve veze ove dvije imaju jedna s drugom?Što dalje od tog nadrogirani dronfulja pimp sjedi u kuhinji kad ideš u sobu stoi ispred vrata i sluša slučajno izašao van udarijo na njega ispred vrata
Ja sam bio kod nje prije 3 godine nadrogirana sva jadna bolje izbjegavatiŠto dalje od tog nadrogirani dronfulja pimp sjedi u kuhinji kad ideš u sobu stoi ispred vrata i sluša slučajno izašao van udarijo na njega ispred vrata
Jel mi se mozes javiti tu?Bila sam na. Nije mi decko bas. Bezobrazan i bahat. Umisljen rekla bih.
Ima jedan u centru, Petar. Full simpa decko, zgodan, popijete kavicu prije pa cak ako ti se ne svidi ok je da nisi za. Svidiio mi se zbog samog iskrenog pristupa i komunikacije uz to da je sexy![]()
Jel mi se mozes javiti?Pozdrav jel ima netko kontakt od tog decka iz centra?,,![]()
I mene zanima javi kako je biloJel bio tko?imam dogovor danas u 18 pa ako ima tko kakvu info?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ako si kupio bon, nećeš sigurno jebatiJel bio tko?imam dogovor danas u 18 pa ako ima tko kakvu info?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Veli da je od Petka do Nedjelje u zgLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bio tko kod Barbie?
Kaze da je u kesu!Ako si kupio bon, nećeš sigurno jebati
Hej dragi hvala na javljanju super naravno ukoliko je tebi ok po susretu izdvojiti 300eVeli da je od Petka do Nedjelje u zg
Pitam kolko je 1h ,a ona mi poklopi slušalicu. Budem ju preskočil
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |