Zdravko1980
Active member
Malo si daj truda pa ćeš naći recenziju.Jesi bio kod njih? Znaš kakva je usluga? Da podijeliš info?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo si daj truda pa ćeš naći recenziju.Jesi bio kod njih? Znaš kakva je usluga? Da podijeliš info?
Prema tekstu oglasa više djeluje ko ona iz Šoljanove, koja je navodno zadnje bila negdje blizu Zapadnog....Ekipa dali vam na prvoj slici izgleda kao Tina Siget ?Počinje avantura
Mokra sexy ljepotica želi ti pružiti nezaboravne org. or. vrući s . . uzbudljivo i nezaboravno !www.oglasnik.hr
Pisalo se da je u Jankomiru. Ili joj netko hoce smjestiti ili je doista u Jankomiru. Bolje ne imati posla s takvimahttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/druzenje-nagrada/oglas.php?id=207355&cid=1 jel bio netko kod dotične ?
Pa ako joj tko da 300 € i taj slobodno može u Jankomir. Pa traži ko da je ljepoticaPisalo se da je u Jankomiru. Ili joj netko hoce smjestiti ili je doista u Jankomiru. Bolje ne imati posla s takvima
Tamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, ovisno o dogovoru, klimatiziran…www.oglasnik.hr
Jel bio ko?
Ne javlja se na broj?
do koliko sati radi? mene neki dan prevarila - ja ju zvao oko 18 i kaže doći na Kruge... ja došo u 19 a ona meni- ajd diđite sutra... a u PM i štaš, puna jajca i ja zvao lika s jajcaPreskoči
Znaci 55 eura cca?Mslm da je bilo cca 400 starih para otprilike
Pozdrav jel ima netko kontakt od tog decka iz centra?,,Bila sam na. Nije mi decko bas. Bezobrazan i bahat. Umisljen rekla bih.
Ima jedan u centru, Petar. Full simpa decko, zgodan, popijete kavicu prije pa cak ako ti se ne svidi ok je da nisi za. Svidiio mi se zbog samog iskrenog pristupa i komunikacije uz to da je sexy
Nisam iz zg mozes li mi objasnit zasto ne imat posla ako je na jankomiruPisalo se da je u Jankomiru. Ili joj netko hoce smjestiti ili je doista u Jankomiru. Bolje ne imati posla s takvima
Jankomir je bolnica za psihiceNisam iz zg mozes li mi objasnit zasto ne imat posla ako je na jankomiru
Da ali to je prije bilo haha napiso sam gore sada nez kak je vise jebigaZnaci 55 eura cca?
Ja ju dobio danas, 100/40 minutaKratko sam u gradu 🔥
Uredna, pedantna, nasmijana djevojka te čeka u svom lux smještaju. Samo galantna gospoda do 45 godina. Vitka 55 kg,…www.oglasnik.hr
Jel se vama ova javlja?
Šaljem poruke na wapp, ne odgovori, zovem na mob, ne javlja se.
Jel ima tko kakvu informaciju?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|