Hahahahani meni, al guzica je guzica, šta kurčić zna jel mu glavić u m ili ž guzi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahani meni, al guzica je guzica, šta kurčić zna jel mu glavić u m ili ž guzi?
poanta mog čuđenja je - ako hoće guzit nekoga a nemaju para - nek dovate pasivca -Iz kojeg iskustva. Ej moj Markec... pa u čemu je štos sa oralom? Probo jesam par puta...
A kako ces jebat ako ti se ne diže? Gurat ces ga mlitavog unutra?ni meni, al guzica je guzica, šta kurčić zna jel mu glavić u m ili ž guzi?
svako onaj koji može svršit u Marina škembava usta, može i u njegovanu čvrstu gay guzu,,,Čovjek očito nikako ne može shvatiti da se heteroseksualcima kita ne diže ne jebeno muško dupe
Pa gurni ga onda u usisavač, barem ti neće naplatiti.svako onaj koji može svršit u Marina škembava usta, može i u njegovanu čvrstu gay guzu,,,
šta uopće znači riječ heteroseksualac - to je samo riječ koja svrstava u određene kutije .
mislim da ta kutija ne podrazumijeva pod "normalno" odnos rasnog atlete - apolona od 20 -30 godina sa Marom ili nekom drugom tetom od 65+
Ako je ženska debela ili ružna ja se samo okrenemJa ne bih mogao svršiti niti u Marina škembava usta niti u gay guzu, pa ma kako njegovana bila.
A ti ako možeš, bujrum.
ni meni, al guzica je guzica, šta kurčić zna jel mu glavić u m ili ž guzi?
1. kolko je imala najstarija koja ti je flautala?Pa gurni ga onda u usisavač, barem ti neće naplatiti.
najsigurnije su ti ove preko bonova - jer kad joj platis bonom - ti ako nisi zadovoljan - možeš u roku 24 sata vratit 100% paraJutro jebači..Evo napokon malo uhvatio vremena za ovaj sport..Ali koliko vidim ponuda je koma totalna pa ako možete dati neki savjet, Minea, Aleksandra, Maja...itd...Nešto što je sigurno, cijena nije toliko bitna..
Ako je netko u zadnje vrijeme imao neko iskustvo baš za preporuku, Hvala kolege unaprijed
Ovaj peder ne odustaje. Kak ne kuzis da je normalnim hetero muskarcima glava ta koja dize pimpek1. kolko je imala najstarija koja ti je flautala?
2. od 1-100 koliki je bio najveći gabor koj ti je glodao?
Ufff kako si ti pametan, moj nakon do poda..Idemo daljenajsigurnije su ti ove preko bonova - jer kad joj platis bonom - ti ako nisi zadovoljan - možeš u roku 24 sata vratit 100% para
- samo uplatiš i akcija odma a cure su vrh i njihove su prave slike na oglasnicima
zanima me što to ima "normalno" i u glavi koja diže pimpek da rugobama krezubim od 65+ godina mogu svrsit u usta?Ovaj peder ne odustaje. Kak ne kuzis da je normalnim hetero muskarcima glava ta koja dize pimpek
Nikad mi se ne bi mogao dici na krezubu babu. Al ne osuđujem ni one koji mogu a ni tebe kojeg pale frajeri. Samo daj odi na drugi topic tu spamas bezvzzanima me što to ima "normalno" i u glavi koja diže pimpek da rugobama krezubim od 65+ godina mogu svrsit u usta?
- to sam i ja više puta učinio, ali ne smatram nečim normalnim i fantasticnim... trazio sam osobu za zadovoljenje perverzije i pražnjenje jajca.... ali barem ne morališem i ne skrivam se iza lažnog puritanstva
- ok onda sam ja gay kad mi ga je osim starica krezubih, jednom i gay momak popusio za siću u odnosu na te raspale odrone... samo sam praktičan i ekonomičan te želim pomoci onima koji stalno cvile za analom i super pušenjem... anal me ne zanima ali sve to, budimo realni imate kod gayeva vrlo povoljno... samo si priznajte da ste ustvari gayevi kad toliko patite za analom... budimo realni - po danasnjim standardima idealna ženska guza je ustvari guza kakvu ima muškarac od 25-35 godina jer su nam te standarde nametnuli gay stilisti i ostala companija,,,
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|