Dosta dobro izgleda![]()
Užitak kod Dajane - Seks - Ljubavni oglasnik
Hejj dečki tu sam za vas da vas ponudim svojim sex uslugama u mojem prekrasnom prostoru ili vašem. Javite se za višeljubavni-oglasnik.net
Jel bio tko kod Dajane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta dobro izgleda![]()
Hejj dečki tu sam za vas da vas ponudim svojim sex uslugama u mojem prekrasnom prostoru ili vašem. Javite se za višeljubavni-oglasnik.net
Jel bio tko kod Dajane?
I vidi baš neke fotke iz marine i sa plaže njene garant mislim tako prozirno i naivno.Dosta dobro izgleda
Dosta dobro izgleda
Slike dobro izgledaju, pa me zanimalo jel tko bio. 150eur/h kazeDosta dobro izgleda
kod koje? ove sa slika ili ove koja je dala oglas? vjeruj mi niti jedna se ne zove Dajana.![]()
Jel bio tko kod Dajane?
Poslala je sliku na kojoj izgleda da ju je lakse preskocit nego zaobicLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ni sliku vlastitog tijela ne zeli pokazati, sve me strah kak izgleda![]()
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Dečki,vi ste izgleda skroz friški u ovom poslu i ovdje,kad ne znate da je to Poljakica…Poslala je sliku na kojoj izgleda da ju je lakse preskocit nego zaobic![]()
Kaj to nije ono krme debelo? M Poljak. Izbjegavajte tu prasicu.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Sada je ko pokretna trgovina,obilazi kvartove. Uskoro ce od sela do sela.pKaj to nije ono krme debelo? M Poljak. Izbjegavajte tu prasicu.
Nema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevaraPozdrav, jel se tko družio sa ovima? Ako ima koja informacija, može i privat. HvalaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ista stvar, jel ovu ikad netko uspio dobiti na telefon, ili je ugasen ili samo zvoni bez javljanja, očito jako oprezna ženaZovem već nekoliko dana ali nikako uspostaviti kontakt. Ako je netko koristio njene usluge neka napiše nešto...tnx
![]()
nije prevara da samo znasNema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevara
Kako znas bio si kod njihnije prevara da samo znas
daaaKako znas bio si kod njih
može link? ne mogu naćiImaš temu o njoj.
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/ciara.3989/može link? ne mogu naći
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |