Probao i to. Nista nisam nasaobroj oglasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao i to. Nista nisam nasaobroj oglasa
Koliko plaćaš???Mlada brineta-170/55
Ako volis liznuti mlado zensko tijelo ,nogice,cupi,guzu na pravom si mjestu
Prostor moj,zg
SEKS ORAL HJ I SL ME NE ZANIMA
Uvijeti higijena, diskrecija,naknada
Wap 0916182229 na poruke ovdje ne odgovaram
A da ti zadržiš za sebe taj oglas,ako se to moze nazvati oglasom…prije je pljačka narodaTrazim naknadu ako imas neki nepotrebni komentar zadrzi ga za sebe hvala lp i ugodan dan
Dijete drago,prvo moras imati pismeni dokaz da nemas nikakve bolesti,u suprotnom tvoja tvrdnja nema nikakve osnove,osim tvoje rijeci…Svako ima svoj ukus,neko voli liz mladu cupi bez bolesti a neko jebat babu sa 34 otkrivene i jos tolko neotkrivenih pusa lp
Ovo je jel tko bio. Stavi oglas na predviđeno mjestoSvako ima svoj ukus,neko voli liz mladu cupi bez bolesti a neko jebat babu sa 34 otkrivene i jos tolko neotkrivenih pusa lp
Javi se pa da vidimo sta nudis...Svako ima svoj ukus,neko voli liz mladu cupi bez bolesti a neko jebat babu sa 34 otkrivene i jos tolko neotkrivenih pusa lp
I sam jos nesto, nema veze dobra pica s godinama, najbolji oblici se tesko nalaze, a bolesti se cuvaj jer neke babe se i bolje cuvaju od mladih picaSvako ima svoj ukus,neko voli liz mladu cupi bez bolesti a neko jebat babu sa 34 otkrivene i jos tolko neotkrivenih pusa lp
Pozdrav,
planiram sutra u posjetu pa bih molio info o doticnoj ako je netko vec bio.
hvala
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-sofija-oglas-5219130
Sexy dama sa slika
Sexy dama sa slika 36 god. Za gospodu 40+ Isključivo Vaš prostor, mogućnost dolaska u Vaš gradwww.oglasnik.hr
Pozdrav...jel bio tko , slike prave?
Nije bio nitko jer ona ne radi u svom prostoru već dolazi kod tebe.Znači pitanje je dal je kod nekog bila. Aktivna već sigurno 15 god. Fotke njene crnka cca 42 - 44 god. Korektna što se tiče dogovora super grudi a ostalo odradi preko volje sve sa zaštitom. Moja subjektivna ocjena 2 a ti probaj pa iznesi svoj dojam.Sexy dama sa slika
Sexy dama sa slika 36 god. Za gospodu 40+ Isključivo Vaš prostor, mogućnost dolaska u Vaš gradwww.oglasnik.hr
Pozdrav...jel bio tko , slike prave?
NijeJel to možda Putena, sisata što je inače iz Osijeka bila? I u Osijeku se oglašavala?Maja 33 godine!
Djevojka zanosnih oblina 170/70/5 poziva te na druženje u svoj klimatizirani prostor!www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|