Odi ti pa nam javiTamara 😘
Djevojka 30 g 174/64/3 Higijena i diskrecija 100% Za dodatna pitanja javite mi se na wapp 0977485501www.oglasnik.hr
Bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi ti pa nam javiTamara 😘
Djevojka 30 g 174/64/3 Higijena i diskrecija 100% Za dodatna pitanja javite mi se na wapp 0977485501www.oglasnik.hr
Bio tko?
slike nisu njene a po meni usluga nevaljaI mene zanima posto na slikama izgleda skroz ok
slike nisu njeneJel bio netko?Nina 27
Mlada , atraktivna, 27 godina,167/55/3 Druženje u mom prostoru isključivo Molim vas poziv ili poruka na WhatsApp pa vam…www.oglasnik.hr
Bio bi zahvalan ako je tko bioima tko kakvog iskustva sa ovomPohotna crnka😈
Pohotna crnka duge kose 27 god, mlada ali iskusna vam pruža najbolje druženje ikad ispunjava sve tvoje vruće želje,…www.oglasnik.hr
Ma evo dana sam se nešto raspričo pa ću nastojat bit objektivan. U ovom sportu sam cca 30 god. U Zg.nikad ponuda nije bila gora cjećam se vremena kad se čekalo da iziđe P.O. u tiskanom obliku ej cura tad da te zaboli glava. Znao san samo napravit krug oko Panorame i rdeBio bi zahvalan ako je tko bio
Može i u pp
ma nisam završio i prekine me. Ma da ne duljim za 100 orlova cijela noć i to kakve dame a ovo sad je za u većini slučajeva roba za Jakuševas.Ma evo dana sam se nešto raspričo pa ću nastojat bit objektivan. U ovom sportu sam cca 30 god. U Zg.nikad ponuda nije bila gora cjećam se vremena kad se čekalo da iziđe P.O. u tiskanom obliku ej cura tad da te zaboli glava. Znao san samo napravit krug oko Panorame i rde
Kako radi masažu prostate?Bio ja nedavno, udebljala se al nije debela nego taman, bio na masaži prostate, oral nisam uzimao jer ga radi s kondomom, po meni previše 50 eura za masažu.
A kako ce ju raditKako radi masažu prostate?
Poslala slike ali nije baš nešto obečavajućeDa li je netko bio?Bucmasta slatkica punih usana s ogromnim grudima i guzom - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
Crnka BBW, bucmasta slatkica punih usana s ogromnim grudima i guzom traži gospodu za uživanje uz povoljnu nagradu u valjubavni-oglasnik.net
Pa ja sam svjestan da je debela ali me zanima usluga?Poslala slike ali nije baš nešto obečavajuće
Bio samo na oralu, tako tako, nije ništa posebnoJel bio tko u zadnje vrijeme kod SLATKE TAJINE dali joj se popravila usluga jel mozda zube popravila sad trazi 70pola 130h mislim da je to previse za nju dat
Bio samo na oralu, tako tako, nije ništa posebnoJel bio tko u zadnje vrijeme kod SLATKE TAJINE dali joj se popravila usluga jel mozda zube popravila sad trazi 70pola 130h mislim da je to previse za nju dat
Negdje sam čitao da to može biti super ako cura zna što radi.A kako ce ju radit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|