I ima dva oglasa na jednom piše 33 godine a na drugom 18...pa sad ti znaj...Ja isto dobio sliku ali se predomišljam isplati li se otići. Ako je netko bio napišite kakve je usluga, zahvaljujem unaprijed!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ima dva oglasa na jednom piše 33 godine a na drugom 18...pa sad ti znaj...Ja isto dobio sliku ali se predomišljam isplati li se otići. Ako je netko bio napišite kakve je usluga, zahvaljujem unaprijed!
Prevarantice, dvije su u stanu , kad das lovu vele da morate kao u drugi stan i pobjegnuLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Zna li se sto o ovoj?
Rekla je da su ona i kolegica, kolko je pola sata, sat, itd. Cinilo se ok ali da provjerim.Prevarantice, dvije su u stanu , kad das lovu vele da morate kao u drugi stan i pobjegnu
Za tu neznamLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
O ovoj?
Rekla je da su ona i kolegica, kolko je pola sata, sat, itd. Cinilo se ok ali da provjerim.
Treba njih nasamarqti i uzet im svu lovu pa nek varajuPrevarantice, dvije su u stanu , kad das lovu vele da morate kao u drugi stan i pobjegnu
I ubit od batinaTreba njih nasamarqti i uzet im svu lovu pa nek varaju
Mozda probam dok sam u ZG. Napisala mi je 40 za pol, 80 za sat. Oral moguc bez.Za tu neznam
I ja sam se spremao ali sam odustao. Jbg nije mi ni za toHvala ti na info, ako isprobam napišem kako odrađuje, ja sam mislio samo da mi popljuga, možda je u tome zmaj
Tamia, ima u pretrazi par recenzijaMozda probam dok sam u ZG. Napisala mi je 40 za pol, 80 za sat. Oral moguc bez.
Nadrkana je ako nešto pitaš, odmah te odjebe s porukomTamia, ima u pretrazi par recenzija
Jel ona na kraju ines, sara ili nena?Jel bio netko,zanima me jel stvarno to ta?Goca
Ja sam GOCA seksi i lijepa 23-godišnja Djevojka Smatram se vrlo slatkom i nježnom damom, uvijek zgodnom i spremnom dati…www.oglasnik.hr
Nemoj ici cura na drogama mrsava ravna ko daska sisa nemaDal' je bio netko kod ove plavuše 23 mrsavija cura veli 110 sve osim anala? Isao bi veceras, moze dati neko preporuku kakvu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|