Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za to ti je najjača Silvia…Postoji li u Zagrebu neka koja nudi facefuck ali bas pravi facefuck?
Ona bas to radi i voli i liže cmar do bola.Silviju nikako ne mogu dobiti. Rijetko koja nudi pravi facefuck.
Bio sam kod silvie i leone i barem meni nemoze napraviti duboko grlo pa ako ima netko da zna koju da radi pravi facefuck molio bi da mi pošalje porukuZa to ti je najjača Silvia…
Bilo je prije 400-700…
Ne znam kak je sad…
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
I Leona je ok,kaj se toga tiče…mislim da nema aktivan oglas trenutno…
Dali leona radi jos nisam dugo vidio njen oglasBio sam kod silvie i leone i barem meni nemoze napraviti duboko grlo pa ako ima netko da zna koju da radi pravi facefuck molio bi da mi pošalje poruku
Facefuck ima drugo značenje…čovjek je pitao za to…Bio sam kod silvie i leone i barem meni nemoze napraviti duboko grlo pa ako ima netko da zna koju da radi pravi facefuck molio bi da mi pošalje poruku
Bio sam kod Silvije. 100€ i sve već napisano. Bio sveukupno dosta dulje. Ne poźuruje i voli opušteno. Spikica prije, jako dobra usluga u stilu "prljavi GFE" i spikica poslije. Uźiva i voli pružiti uźitak. Super value for money!Za to ti je najjača Silvia…
Bilo je prije 400-700…
Ne znam kak je sad…
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
I Leona je ok,kaj se toga tiče…mislim da nema aktivan oglas trenutno…
Obrazovanje je i osnovna skola. Znaci ako nemas faks ona te ne voli?Bio sam kod Silvije. 100€ i sve već napisano. Bio sveukupno dosta dulje. Ne poźuruje i voli opušteno. Spikica prije, jako dobra usluga u stilu "prljavi GFE" i spikica poslije. Uźiva i voli pružiti uźitak. Super value for money!
Ponudi pićem i veseli se, kada je muškarac pristojan i obrazovan.
Ako mušterija pošteno i uljudno joj pristupi onda boije vatromet u krevetu. Nas dvoje smo definitivno kliknuli.
Ne.Obrazovanje je i osnovna skola. Znaci ako nemas faks ona te ne voli?
Hvala,
znam tu sliku, ali upisao sam "Masaža" kak je uobičajeno pisalo, i nije pokazalo njezin oglas...., cura je meni super u svakom pogledu....ali neće finale u usta, pa idem kod onih koje to rade....ipak ponekad poželim visoku vitku i normalnu curu......
Zvao sam i veli da ju nazovem kad dođem do hotela international i više se nije javila a zvao sam i telefon je zvonio.Masaže
Mlada brineta pozitivna i vesela djevojka 26g pruža vrhunske masaže u novouređenom prostoru. Slike moje.www.oglasnik.hr
Iskustva netko?
Bio sam s dotičnom i cura je stvarno top jako lijepa i tijelo fenomenalno. Slike vjerovatno njezine. Rekao sam da se dogovorimo, jer kada sam je vidio do masaže mi nije bilo. Prostor jako uredan, tuš prije i poslije, sex pola sata - sve sa kondomom 120 eur. Jako lijepo iskustvo, lokacija kod hotela internacional.Masaže
Mlada brineta pozitivna i vesela djevojka 26g pruža vrhunske masaže u novouređenom prostoru. Slike moje.www.oglasnik.hr
Iskustva netko?
Ako netko može pomoći s linkom ili imenom, pa da znam kako da tražim.. nisam našao aktivan oglas na PO
Pogledajte prilog 4822
Ako budeš išao napiši recenzijuDolazak kod vas! ! ! Masaža na stolu i ! Dolazak kod vas ili prostor u Vrapču !
Dolazim samo u uredan prostor ! SAMO MASAŽA, ! U pozivu samo dogovor oko dolaska ! 174/4/67 ! 35 godina ! NEMOJTE ME…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|