ZAGREB - Jel bio tko?


Kaze lokacija laniste, 200€ pol cuke
Bio netko mozda?
Ma daj bjež kakvih 200€ pol h to je 1500kn alo. Pa za tu lovu imaš na ege ove strankinje mlade. Danas platis njoj 200€ onda će sutra doći neka druga i preksutra će bit 1 h 500€ i platiš režije i onda si na kruhu i vodi do iduće plaće
 

Kaze lokacija laniste, 200€ pol cuke
Bio netko mozda?
Ja ju danas zvao oko 11h veli lokacija lanište. Kazem joj da cu se javit kroz pola sata jer sam bio u blizini. Zovem ju nakon 20min. Kaze slobodna sam dođi na broj XY. Ja parkiram malo dalje i dolazim blizu xy broja i vidim decka kako na tom broju prica na mob i razgledava se. Odlazi iza čoška zgrade, ja za njim i produzim dalje. Probam ju zvati, normalno zauzeta pa odbija poziv. Pricekam u autu na parkingu i iz daljega vidim tog decka kako odlazi nakon cca 25min popravljajući friz crvenkast u licu i vlažnoga čela. Probao ponovo zvati xx puta tokom dana ali se nije vise javljala. Mozda ju je probušio. Pozdrav za decka u sivoj manduri ako si ovdje...
 
Eh sad, zavisi sta mislis pod narkomanka? Ako mislis na heroin, mislim da nije, nema tikove ili ubodne rane. Ako mislis na kokain, moguce. Ako mislis na marihuanu, isto moguce.
Ja kad sam bio imala je tragove ubodnih rana po rukama gdje je u prostoru sad?
Kakvu uslugu ti ponudila sta sve radi i koliko te oderala
 
Ja kad sam bio imala je tragove ubodnih rana po rukama gdje je u prostoru sad?
Kakvu uslugu ti ponudila sta sve radi i koliko te oderala
U jbt... Si siguran da pricas za Alex brinetu? Ako da, jbg, nije lijepo za cuti. A nis posebno, jako dobro pusi, ne mozes joj u usta svrsit, ne ljubi se, da se lizati, dobro skace u reverse cowgirl. Bilo je 500kn pola sata.
 
200 eura pol sata? Hahaha mi se tu grebemo da spustimo ovim kuravama sa 70e na nize😂
Pisao sam o toj likusi , nije 200 EUR nego 50 EUR za 30 min . Poznata još od Utrina , sad je na Lamistu . Ako vam kaže Laniste 12 ili 12 a, b, c izbjegavajte . Ima svaki dan po 5 različitih oglasa , Maya , Melisa , Brineta . Neda mi se vise kopirati ovdje . Uglavnom ako je Laniste , onda je pusiona .
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh