Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod SandreTRAŽIM SAVJET. KOD KOJE JE BOLJE OTIČ,KOD SANDRE ILI MARICE ?
Radi na vrijeme ili svršavanje? Mislim možeš li više puta svršit ili je nakon prvog kraj?Kod Sandre
Maja, SelskaS obzirom da zadnji odabir nije urodio plodom, idemo ponovo sa objavom. Dakle, trazim preporuku za masazu, ili masazu + keks. Prvi mi je put da odlazim kod nekoga pa kako ovdje ima nekih koji imaju iskustva, volio bih dobiti njihov savjet kod koga otici. Mlad sam pa bi najvise volio neku mlađu, a ono sto mi je mozda i bitnije je da bude mrsavija. Dakle idealno bi bilo po godinama do 30, manje sise i mrsavija. Ako nema toga, slusam ostale prijedloge. Hvala!
Na svrsavsnje kolko ja znam,ja sam 2 puta bio kod nje ove godine.200 kn,malo te kao izmasira ma da je to k od masaze i onda okret i oralRadi na vrijeme ili svršavanje? Mislim možeš li više puta svršit ili je nakon prvog kraj?
Nisam bio kod nje ali mislim da sam ovdje čitao komentare o njoj i to negativne. Ne sječam se više što je bilo u pitanju.Kaj je ovo? Može li mi netko pomoći?![]()
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
KostolomacKaj je ovo? Može li mi netko pomoći?![]()
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Ima li koja za fisting![]()
FINGERing☝Šta nije da ne smiješ prstenjačit svaku?
Bio kod nje uzas zvoca i bezobrazna jeKak sd smece ja sam tu citao da je top mlada pickica
Za koju misliš?Bio kod nje uzas zvoca i bezobrazna je
Lako ti je skuriti tu lovu ako se dogovaraš preko whatsappa i placas u bonovimaKad skuris 40-50 000 € na kurvarluk u zivotu,onda ces možda biti kompetentan da popričaš sa mnom u vezi kurvarluka![]()
Nisam ni mislio da ces shvatiti…Lako ti je skuriti tu lovu ako se dogovaraš preko whatsappa i placas u bonovima![]()
na kneziji kod crkve .nešto o njoj?![]()
Dođi na nezaboravno iskustvo kod sexy maserke!
Prekraasna crnokosa slatkica te poziva na druženje u svom prostoru. Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|