ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma zaboravite, bonovi🤣
Prodajem slike i videe OPCIJE:
6 slika i 2 videa 200 kn.
10 slika i 4 videa 300 kn.
Cijene fizičke usluge su:
30min 500kn - ORAL
1h 700kn - SEX
1h 800kn - ANAL
21h do 11h 1900kn - CIJELA NOĆ, pola (950kn) se plaća unaprijed, a ostatak pri dolasku

Plaćanje je na Ini, Tisku ili iNovinama prije dolaska putem a bona

razlog plaćanja unaprijed je to što sam već imala 2 slučaja da osobe na kraju počnu prijetiti i tražiti novac natrag te su tako pobjegli s mojim novcima😕 tako da više ne nosim gotovinu sa sobom
*ovo je automatska poruka koju šaljem svim klijentima🥰*

Prodajem slike i videe OPCIJE:
6 slika i 2 videa 200 kn.
10 slika i 4 videa 300 kn.
Cijene fizičke usluge su:
30min 500kn - ORAL
1h 700kn - SEX
1h 800kn - ANAL
21h do 11h 1900kn - CIJELA NOĆ, pola (950kn) se plaća unaprijed, a ostatak pri dolasku

Plaćanje je na Ini, Tisku ili iNovinama prije dolaska putem a bona

razlog plaćanja unaprijed je to što sam već imala 2 slučaja da osobe na kraju počnu prijetiti i tražiti novac natrag te su tako pobjegli s mojim novcima😕 tako da više ne nosim gotovinu sa sobom
*ovo je automatska poruka koju šaljem svim klijentima🥰*
Meni se čini da ona nema klijenata…🙈
Možda tu i tamo neki koji nije upućen kako se odvija plaćanje u prostituciji…
Kakvo plaćanje unaprijed na neviđeno…
Čudim se da postoje uopce ljudi koji nasjednu na to…
Kako mozes uplatiti lovu nekome koga nikad nisi vidio uživo🤔

Bio tko kod ove dvije? 600 kn pola sata

Prilozi

• Screenshot_2022-08-08-13-15-52-224_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-08-13-15-52-224_com.android.chrome.jpg
    535,3 KB · Pregleda: 281
I da, ja ne znam kako vi dečki, ali omjer para i usluge kaj sam do sad probao, Olja, žena u “godinama” je po meni naj pick, možda nisam mjerodavan, jer nisam često u zg, ali žena pruža uslugu i vise nego fantastičnu, od gledanja na sat, ljubljenje Itd,,,

Zna neko mozda nesto? Iskustvo?

ma i ja sam samo bio kod njih na pljuganju iako mi je Marica nudila i ostalo.
Lara ,kad je pocinjala jos u Spanskom ,kod one plavusice Viki, nudila je i komplet ,kasnije je jos bila i na Srednjacima ili Kneziji (zaboravio sam) ,ali kad je radila na Vrbanima ocito je vidjela da moze uzeti lovu (citaj ,od budala) bez da ga i popusi.
Da se nadovezem i za jos jednu ,Lorena ,evo ovako ,nju mozes jebati ali za ,po meni ,puno previse novaca ,2000 iako ima i onih koji i to plate

ma i ja sam samo bio kod njih na pljuganju iako mi je Marica nudila i ostalo.
Lara ,kad je pocinjala jos u Spanskom ,kod one plavusice Viki, nudila je i komplet ,kasnije je jos bila i na Srednjacima ili Kneziji (zaboravio sam) ,ali kad je radila na Vrbanima ocito je vidjela da moze uzeti lovu (citaj ,od budala) bez da ga i popusi.
Da se nadovezem i za jos jednu ,Lorena ,evo ovako ,nju mozes jebati ali za ,po meni ,puno previse novaca ,2000 iako ima i onih koji i to plate
Na koju Lorenu misliš?

Bok ekipa, jel bio ko, ne mogu nista nac pa ako ima neko neki info oko izgleda i akcije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh