Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, nist posebnoDa nije možda, plavuša niža oko 45
PratimBio tko kod ove dvije? 600 kn pola sata
Jel moze kod olje dva puta u pola sata?I da, ja ne znam kako vi dečki, ali omjer para i usluge kaj sam do sad probao, Olja, žena u “godinama” je po meni naj pick, možda nisam mjerodavan, jer nisam često u zg, ali žena pruža uslugu i vise nego fantastičnu, od gledanja na sat, ljubljenje Itd,,,
ma i ja sam samo bio kod njih na pljuganju iako mi je Marica nudila i ostalo.
Lara ,kad je pocinjala jos u Spanskom ,kod one plavusice Viki, nudila je i komplet ,kasnije je jos bila i na Srednjacima ili Kneziji (zaboravio sam) ,ali kad je radila na Vrbanima ocito je vidjela da moze uzeti lovu (citaj ,od budala) bez da ga i popusi.
Da se nadovezem i za jos jednu ,Lorena ,evo ovako ,nju mozes jebati ali za ,po meni ,puno previse novaca ,2000 iako ima i onih koji i to plate
Na koju Lorenu misliš?ma i ja sam samo bio kod njih na pljuganju iako mi je Marica nudila i ostalo.
Lara ,kad je pocinjala jos u Spanskom ,kod one plavusice Viki, nudila je i komplet ,kasnije je jos bila i na Srednjacima ili Kneziji (zaboravio sam) ,ali kad je radila na Vrbanima ocito je vidjela da moze uzeti lovu (citaj ,od budala) bez da ga i popusi.
Da se nadovezem i za jos jednu ,Lorena ,evo ovako ,nju mozes jebati ali za ,po meni ,puno previse novaca ,2000 iako ima i onih koji i to plate
Jel zna tko dal su slike njene??Djevojka bujnih oblina!
Maserka sa slike 28 god zanosnih oblina pruža relax masaže u svom čistom i KLIMATIZIRANOM ambijentu. Nazovi za više…www.oglasnik.hr
Ja bih rekao da jesu, ima ubojite cice, no meni nije dala ništa drugo osim b2b za prvi put, iako mi se čini da bi se možda dala nagovorit, simpa je curaJel zna tko dal su slike njene??
Crna listaZašto me to ne čudi. Kad bi nudila poštenu uslugu i držala se dogovora, nebi bilo razloga takvo nešto napisati! Ako su ljudi zadovoljni nema potrebe tražiti natrag novac i/ili prijetiti.
THINK ABOUT IT, GIRL!!!
Na koju Lorenu misliš?
Ti si ju jebao?Relax masaža
Diskrecija, privatni prostor. Opuštajuće i body to body masaže. Zapadni dio.www.oglasnik.hr
Ona je sama potegnula tu pricu ,tada je bila na Rudesu (ne znam je li jos). Mozda joj je trebala hitno lova. Znao sam otici kod nje na masazu i oduvijek sam znao da ne nudi nista vise od drkice ,nadajuci se da ce biti nesto vise jednom. Zenska super izgleda ,vjerojatno najljepsa i najzgodnija cura sa oglasnika.Ti si ju jebao?
Bio sam 2 puta, prvi put sam ponudio 500 za pušenje ali je odbila.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|