ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vjerujem da ih ima dosta na forumu koji su zvali i pitali,sjedio sam osobno kod jedne i stvarno ju je zvalo u periodu od tri sata svakakvih ajmo rec “čudnih”tipova…bas sam se iznenadio sto sve traže…Nisam mislio da je HR toliko razvijena po tom pitanju😃
Halo Nemesis, otkud ti onda kod jedne od njih, ako nisi bio s istim potrebama 🙃 🙃 ?

Neko voli mršave,neko guzate…na kraju sve to ide u radni staž😀
tako je...ja preferiram guzate i sisate prasice, no mogu tu i tamo kresnuti i koju mršavu (mada one baš jako mršave mi ne idu nikako, ako napipam karličnu kost rukom, ode erekcija u 3pm)...sa druge strane, činjenica jest da je sama mehanika seksa bolja sa mršavim ili mršavijim ženama..

tako je...ja preferiram guzate i sisate prasice, no mogu tu i tamo kresnuti i koju mršavu (mada one baš jako mršave mi ne idu nikako, ako napipam karličnu kost rukom, ode erekcija u 3pm)...sa druge strane, činjenica jest da je sama mehanika seksa bolja sa mršavim ili mršavijim ženama..
Upravo tako,kad ju primim a ono kosti…ženu moras imati za kaj primiti,naravno da je to u granicama normale…Samo nek je prirodno,silikoni su mi totalno out…Bolje i dvojka nego plastika

Pa ne mislim da kosture jebete, ni ja to ne volim, recimo ona nježna mazna Alex mi je definitivno premršava, ali ova Tina s Trešnjevkem(nekad Siget i Zapruđe) definitivno spada u težu kategoriju. Mislim da je to fer napomenut u recenzijama. I nije da su sve debeljuškaste iste. Npr. Dea (Lidač) mi je ok iako isto spada u težu kategoriju.

Zna se da je debela prasica, kao što se i vidi na slikama.
Treba znati i prasicu izjebat.Od prasica bježe samo oni koji imaju malog pišu.Pravi ševac jebe sve i ne bira.Vi kojima smeta i najmanja dlaka na pici ili prevelike sise,preveliko dupe,dal je crna il plava,dal vas je dočekala u trenirci ili halterima,vi nikad zadovoljeni nećete biti.Pravi ševac jebe sve kaj se pojebat može.Svi ostali koji birate jebat ćete il ništa il samog sebe.U budučnosti žene će vam jebat drugi koji ne biraju nego jebu.Zapamtite ovo kaj sad čitate.Zato mob u ruke i na netu tražite pičku za kresnut dok će vam s druge strane curu,ženu jebavat onaj koji ne bira.Virtualni jebači lijep pozdrav.

Treba znati i prasicu izjebat.Od prasica bježe samo oni koji imaju malog pišu.Pravi ševac jebe sve i ne bira.Vi kojima smeta i najmanja dlaka na pici ili prevelike sise,preveliko dupe,dal je crna il plava,dal vas je dočekala u trenirci ili halterima,vi nikad zadovoljeni nećete biti.Pravi ševac jebe sve kaj se pojebat može.Svi ostali koji birate jebat ćete il ništa il samog sebe.U budučnosti žene će vam jebat drugi koji ne biraju nego jebu.Zapamtite ovo kaj sad čitate.Zato mob u ruke i na netu tražite pičku za kresnut dok će vam s druge strane curu,ženu jebavat onaj koji ne bira.Virtualni jebači lijep pozdrav.
Tako je, sve zene zasluzuju da ih se izjebe, neovisno o boji koze, ociju, kose, tezine, visine, godina....ima ona neka stara poslovica - od biraca nema jebaca ili tak nekak...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh