Sperm Hacker
Member
Jel se ovo viky vratila https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-za-druzenje-oglas-4867325 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2. Slika je od nježne i mazneJel se ovo viky vratila https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-za-druzenje-oglas-4867325 ?
Jel ona u Zagrebu? Iako znam da to nije najbolja ideja, volio bi jednom probati bez kondoma s jer nikako ne mogu svršiti s kondomom.Tocno, uziva u sexu , al nazalost romkinja je sto i.nije problem, peoblem je sto se mala rastura bez kondoma i svi svrsavaju u nju
Sretno sam sidom, sifilisom i razno raznim gljivicamaJel ona u Zagrebu? Iako znam da to nije najbolja ideja, volio bi jednom probati bez kondoma s jer nikako ne mogu svršiti s kondomom.
Par zar je AIDS toliko lako pobrati od vaginalnog seksa? Pretpostavljam da ovi što ju jebu nisu pederi pa da je zaražena...Sretno sam sidom, sifilisom i razno raznim gljivicama
Pretpostavka je majka svih zajeba.Par zar je AIDS toliko lako pobrati od vaginalnog seksa? Pretpostavljam da ovi što ju jebu nisu pederi pa da je zaražena...
Mislim da sam bio kod te ženske barem kako sam skuzio po navedenom.E pa ekipa, vidim da ste napravili takav cirkus da je žena povukla oglas. Nemam razlog ništa lagati ni iskrivljavati stvari. Poslao sam joj e-mail, pitao sam je koji su njeni uvjeti. Ženska uredno odgovorila koja je cijena, kako nema prostor, ako je druženje u hotelu i ako ga ona plaća onda je 1400 a ako ja organiziram prostor onda je 1000. A to da traži novac unaprijed o tome nije bilo govora. U drugom mailu dogovorili se oko detalja, OWO, sex sa, i naglasila je da nema govora o požurivanju i gledanju na sat. Nikakve komplikacije, našli se, družili se, bez žurbe, bez presinga, sve 5. I definitivno ću gledati da ponovimo druženje.
180Al 200€ vjerojtno
180Koliko traži za sat vremena?
180Koliko traži za sat vremena?
Koja je to cura? Puno ste jedan drugom odgovarali pa ne znam jesam li kliknuo na dobar linkE pa ekipa, vidim da ste napravili takav cirkus da je žena povukla oglas. Nemam razlog ništa lagati ni iskrivljavati stvari. Poslao sam joj e-mail, pitao sam je koji su njeni uvjeti. Ženska uredno odgovorila koja je cijena, kako nema prostor, ako je druženje u hotelu i ako ga ona plaća onda je 1400 a ako ja organiziram prostor onda je 1000. A to da traži novac unaprijed o tome nije bilo govora. U drugom mailu dogovorili se oko detalja, OWO, sex sa, i naglasila je da nema govora o požurivanju i gledanju na sat. Nikakve komplikacije, našli se, družili se, bez žurbe, bez presinga, sve 5. I definitivno ću gledati da ponovimo druženje.
Imala je oglas svega 3 dana...Koja je to cura? Puno ste jedan drugom odgovarali pa ne znam jesam li kliknuo na dobar link
Malo jača curka…šteta 500/1000 oral bez(onako moze i bolji oral)korektna sa vremenom,koliko platiš toliko jebesDa li se na nešto o ovoj?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/daria-38-oglas-4792815
Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odlukaJel bio tko, kaže da je u hotelu Admiral![]()
Vruća Curka 24
💕Vruća Petra 24 godine traži galantnog gospodina za druženje u mom i vašem s prostoru. Željna sam pažnje i druženja i…www.oglasnik.hr
Jel ima istetovirane mašne na nogama?Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odluka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|