ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa ekipa, vidim da ste napravili takav cirkus da je žena povukla oglas. Nemam razlog ništa lagati ni iskrivljavati stvari. Poslao sam joj e-mail, pitao sam je koji su njeni uvjeti. Ženska uredno odgovorila koja je cijena, kako nema prostor, ako je druženje u hotelu i ako ga ona plaća onda je 1400 a ako ja organiziram prostor onda je 1000. A to da traži novac unaprijed o tome nije bilo govora. U drugom mailu dogovorili se oko detalja, OWO, sex sa, i naglasila je da nema govora o požurivanju i gledanju na sat. Nikakve komplikacije, našli se, družili se, bez žurbe, bez presinga, sve 5. I definitivno ću gledati da ponovimo druženje.
Mislim da sam bio kod te ženske barem kako sam skuzio po navedenom.
Znači žena je sex mašina,zgodna,napunjene tvrde grudi,zgodna,slatka u licu...
Mislim plave ili zelene oči.
E sad ,mene nije tražila nikakve novce, samo mi porukom prije rekla da je toliko plus hotel...
Žena se ljubi,puši savršeno, anal,istovar u usta.
Svrsio 2x
Mazili se,ljubili...
Sviđa mi se ljubljenje s njom jer se onako prljavo i napaljeno ljubi.
Ženska nije nikakav klosar,nije neurodena.
Odradi jednog u tjedan dana....
Definitivno idem opet kod nje,ne samo zbog vrhunskog sexa već jednostavno savršenstvo.
Prije hotela popili kavicu i nastavili druženje u hotelu

Navodno da Mlada mama Laura sa selske ( nekad je bilo tamo ) jos uvijek radi ? Kod nje sam imao najbolje iskustvo ikad, no moram napomenuti da sam jedanput dosao kod nje dok je imala mengu i htjela se karat, uglv ima ko njen kontakt jer navodno je jos na sceni ?

E pa ekipa, vidim da ste napravili takav cirkus da je žena povukla oglas. Nemam razlog ništa lagati ni iskrivljavati stvari. Poslao sam joj e-mail, pitao sam je koji su njeni uvjeti. Ženska uredno odgovorila koja je cijena, kako nema prostor, ako je druženje u hotelu i ako ga ona plaća onda je 1400 a ako ja organiziram prostor onda je 1000. A to da traži novac unaprijed o tome nije bilo govora. U drugom mailu dogovorili se oko detalja, OWO, sex sa, i naglasila je da nema govora o požurivanju i gledanju na sat. Nikakve komplikacije, našli se, družili se, bez žurbe, bez presinga, sve 5. I definitivno ću gledati da ponovimo druženje.
Koja je to cura? Puno ste jedan drugom odgovarali pa ne znam jesam li kliknuo na dobar link

Jel bio tko, kaže da je u hotelu Admiral

Jel bio tko, kaže da je u hotelu Admiral
Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odluka

Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odluka
Jel ima istetovirane mašne na nogama?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh