180Koliko traži za sat vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to cura? Puno ste jedan drugom odgovarali pa ne znam jesam li kliknuo na dobar linkE pa ekipa, vidim da ste napravili takav cirkus da je žena povukla oglas. Nemam razlog ništa lagati ni iskrivljavati stvari. Poslao sam joj e-mail, pitao sam je koji su njeni uvjeti. Ženska uredno odgovorila koja je cijena, kako nema prostor, ako je druženje u hotelu i ako ga ona plaća onda je 1400 a ako ja organiziram prostor onda je 1000. A to da traži novac unaprijed o tome nije bilo govora. U drugom mailu dogovorili se oko detalja, OWO, sex sa, i naglasila je da nema govora o požurivanju i gledanju na sat. Nikakve komplikacije, našli se, družili se, bez žurbe, bez presinga, sve 5. I definitivno ću gledati da ponovimo druženje.
Imala je oglas svega 3 dana...Koja je to cura? Puno ste jedan drugom odgovarali pa ne znam jesam li kliknuo na dobar link
Malo jača curka…šteta 500/1000 oral bez(onako moze i bolji oral)korektna sa vremenom,koliko platiš toliko jebesDa li se na nešto o ovoj?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/daria-38-oglas-4792815
Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odlukaJel bio tko, kaže da je u hotelu Admiral![]()
Vruća Curka 24
💕Vruća Petra 24 godine traži galantnog gospodina za druženje u mom i vašem s prostoru. Željna sam pažnje i druženja i…www.oglasnik.hr
Jel ima istetovirane mašne na nogama?Ja sam bio i mogu reći da ženska izgleda jako dobro. Ima ogromne prirodne sise i tu staju moje pohvale. Oral je bez, al nije ništa posebno. Sex je sa i dosta slabo surađuje. Mrtvo puhalo u akciji. Nema čistih ručnika u kupaoni. Možeš birati poze,al sve je jako mehanički. Ako želiš ljubljenje, pripremi se otvoriti dublje novčanik. 600 kn pol sata, loša odluka
Jest, i mislim da su sve slike njenehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrlo-atraktivna-zelenooka-ljepotica-oglas-4880475 jel ovo oglas od Leone?i jel koja slika njezina?
Mislim da je imalaJel ima istetovirane mašne na nogama?
Vjerujem da ih ima dosta na forumu koji su zvali i pitali,sjedio sam osobno kod jedne i stvarno ju je zvalo u periodu od tri sata svakakvih ajmo rec “čudnih”tipova…bas sam se iznenadio sto sve traže…Nisam mislio da je HR toliko razvijena po tom pitanjuMolim vas ko boga dragoga HAHAHAHAHA
Jesu li ove dvije koga od vas tarzana izjebale u guzicu?????
Stvarno morate podijeliti iskustvo HAHAHAHA![]()
Barbara silikoni Fetish
Djevojka duge plave kose 31 godina, pruža masažu, Foot fetish Strap on Dominacija SEX STROGO ISKLJUČEN!www.oglasnik.hr
Mislim da je imala
Ima tetovazu na desnoj ili lijevoj ruci nisam ziceer??i ima jos par tetovaza?ak mislimo na istuImala je oglas svega 3 dana...
Ja sam imao sreće pa mi dala preko maila privatni broj..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|