ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel bio tko s onom malom crnom ninom nikolinom iz bjelovara oglas iala na smokvi sa brojem mobitela sad vidio oglas i na city of love sa slikama izgleda jebeno dobro...
nema prostor jedino to problem malo

a ne izgleda mi kao romkinja rekla mi da može i u troje s njom i njenim dečkom i radi sve kondom netreba kaže ako hoću da si kupim i uzmem kondome
kaže da se testira redovito...
jesi ti bio s njom baš?

Daj link od oglasa...
a ne izgleda mi kao romkinja rekla mi da može i u troje s njom i njenim dečkom i radi sve kondom netreba kaže ako hoću da si kupim i uzmem kondome
kaže da se testira redovito...
jesi ti bio s njom baš?
Da vio sam s njom, i da mala je romkinja, ciganica kak vec hoces, samo prije tri mjeseca je bila solo i ja sam ju za 500kn, tad je pocinjala valjda a sad vidim da je ko na traci, svidjaju joj se pare, kurva se dobro jebe zvali se pusi guta al velim upitno je sto ju svi sad pune

bok ekipa,

da li je ovo nešto novo u ponudi ili mogu negdje već ponać recenziju?

Hvala puno!
i ja čekam na recenziju ove :)

btw u medjuvremenu sam bio kod ove https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-1555483
odlicne sise, za 500kn radi i anal..cak dobro i izmasira..prvo te malo naulji, izgnjete, okrenes se..provuce ti kurac kroz sise, pusi..ne broji vrijeme, ako si dogovorio pola sata, dat ce ti i da dvaput svrsis ako mozes..sve u svemu, pohvale dami!

Lijepi pozdrav svima. Za dva tjedna stizem u Zg a buduci da se u njemu bas ne snalazim najbolje moze li neka pomoc gdje bi se mogao unajmiti nekakav apartman na nekoliko sati? Hvala unaprijed na svakom prijedlogu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh