ZAGREB - Jel bio tko?

Pozdrav svima,dosta sam ih prosao s plavog ali me zanima dal netko zna neku zensku sa velikim sisama a da nije baba moze do 45g i da ne vise ko u krave 😂😂😂 hvala,trazim bas s velikim sisama i da se naravno moze s niima sta pozelim radit
 
Jel bio tko kod ove?


 
Evo i mojih par recenzija:

Salon ne trešnji, samo masaza i hj, pola h 300 naših, ako hoces da se skine to je extra, bio jednom i to je to.

Zgodna cura, ispod 30 godina sigurno, pola sata 500, ništa specijalno, slab bj sa gumicom, akcija solidna, bio jednom prosle godine, mozda ponovim.

Punija cura, preko 30, bj iznad prosjeka, dolazi na adresu, 400 naših 1h, bila 2 puta, bit će i 3. put

Vrbnai kod pointa, starija je neg kaj se reklamira, ak se dobro sjecam, oral 300, a komplet 400. Oral je iskreno jako dobar i završavaš u usta, al je žena ruzna pa kak ko voli.

Svi sve znate, lokacija Siget, dobra masaza i dobar oral, 250 naših, ful akcija 350 naših, fino te dočkea i ne gleda na vuru. Bio par puta al ne u zadnje vrijeme.

Starija bosanka, lokacija blizu arene, mislim da je pola h bilo 400 ili 500 naših, ne znam više, akcija solidna i bj solidan, al mene je ubila sa pricom.

Lokacija na trešnji kod murje, pola h 400 naših 1h 700 naših, anal 100 extra, ona je na slikama, cura je super i sve dobro odradi, bio u par navrata i svakako ponovit.

Lokacija sopot, ona je na slikama, puno priča kaj ne volim al isplati se otic bar jednom pa kak ko voli, dobar bj sa istovarom u usta, pola h i 250 naših bilo prošle godine.

Bile su na trešnji blizu toplane, okreneš se dok otvore vrata osim ak ne voliš stare i "punije"

engleski jedva, samo espana 15min 600, 30min 800 i 1h 1200. Više ih je u stanu pa je bilo i bučno. oral sa gumicom, guzara najbolja koju sam ikad videl, akcija ok i oral s obzirom na gumicu isto bio ok.

Nažalost nemrem najti više neke oglase pa je to to za sad.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh