Damaskus66
Active member
Posjeti pa napisi recenziju...jebem ti koliko novih kurvi na PO, a nigdje Mange da da svoj osvrt....
Malo nas pise recenzije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posjeti pa napisi recenziju...jebem ti koliko novih kurvi na PO, a nigdje Mange da da svoj osvrt....
kad legne plaća onda mogu razmišljati o posjeti...Posjeti pa napisi recenziju...
Malo nas pise recenzije...
Sad bas listam PO i nema nist novihjebem ti koliko novih kurvi na PO, a nigdje Mange da da svoj osvrt....
Bila je kod mene, došla je sasvim pristojno obučena, toliko da ne upada u oči susjedima.Jel bude atraktivno obucena, jel bude kao gfe odnos
Radi, radi, evo ti linkMožda se netko sjeća curke koja se predstavljala kao Doa , Dea ili Anna, zvali ju ludacha, radi li još, ima li tko aktualan broj?
Za izbjegavati!! Prije nego sto das nocve je jedna prica (cici mici i sve moze) a kad das novce vise nista ne moze, samo se legne i ceka da zavrsis/odes. Ne treba ti to u zivotu, vjeruju mi Ja sam bio prije 2-3god na Kneziji al sunmjam da se usluga poboljsala.
Ma kakvi, niti na W'app se ne javljaWhat up samo
ime korisnika koj je objavio oglas je DURO67. Postoji ti dobra sansa da je to muskarac sa 55 godina koj se zove Đuro.Trazim punoljetne muškarce!! - Seks - Ljubavni oglasnik
Trazim muškarce za kratke veze i ljubavne odnose!!😈 Karlovac i okolica,Zagreb i okolica za detalje na navedeni brojljubavni-oglasnik.net
Ima tko kakvih konkretnih saznanja
Može i u pp
Hvala...
Ja sam ju kontaktirao i nije odgovorilaTrazim punoljetne muškarce!! - Seks - Ljubavni oglasnik
Trazim muškarce za kratke veze i ljubavne odnose!!😈 Karlovac i okolica,Zagreb i okolica za detalje na navedeni brojljubavni-oglasnik.net
Ima tko kakvih konkretnih saznanja
Može i u pp
Hvala...
mislim da je šansa veća od 80% hehehe...ime korisnika koj je objavio oglas je DURO67. Postoji ti dobra sansa da je to muskarac sa 55 godina koj se zove Đuro.
Aha, to je Lidach sada?Radi, radi, evo ti link
Opuštajuća i sportska masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Prvo poruku pošalji Ak ne odgovorim onda zovi. Budi uporan jer uz…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|