Vjerojatno fejk. Nema broja samo mailPozz
Ima netko iskustva s ovom
Bezgranična
Beskonačno je lijepo. Biti svoj je divno. Isključivo tvoje mjesto :). Plavokosa, zelenooka. ma.hj7@yahoo.comwww.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerojatno fejk. Nema broja samo mailPozz
Bezgranična
Beskonačno je lijepo. Biti svoj je divno. Isključivo tvoje mjesto :). Plavokosa, zelenooka. ma.hj7@yahoo.comwww.oglasnik.hr
Na slici nije sigurno ona. Na jednoj slici je utikac za struju sa tri "rupe" -Americki....Pozz
Bezgranična
Posalje broj na mailVjerojatno fejk. Nema broja samo mail
Imas jedno 439528 postova, ukucaj oglas u trazilicu i bice ti sve jasno.DeVille🐉
99% DeVille 1% Angel. Slike su moje, šta tu vidiš videćeš i uživo. Ne javljam se na skrivene pozive. Prostor moj.…www.oglasnik.hr
Bok, jel bio netko?
Kasnije probaj,oko 17h pa na dalje.Pozdrav, jel radi neka nedjeljom? Sve koje zovem imaju iskljucen mob.
Daj napiši jel ima oglas u po ili kaj, nemrem skontat iz koje je priče...unapred hvala
Ispravno bi bilo : Tko nije bio?DeVille🐉
99% DeVille 1% Angel. Slike su moje, šta tu vidiš videćeš i uživo. Ne javljam se na skrivene pozive. Prostor moj.…www.oglasnik.hr
Bok, jel bio netko?
Kaj je je, Manga faliGdje su oni dani kad smo se uredno svađali i dijeli korisne informacije
Pogledaj na 86 stranicu.... sve će ti biti jasno!!!!!https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sarmantna-dama-oglas-4823077 milion puta sam je zvao i nikada mi se nije javila
Jel ju itko uspio dobiti ???
I mene zanima,molim ako je netko bio da napise dali je ona na slici i kako je bilo,hvalahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-plavusa-oglas-4619351
Da li je bio netko kod dotične, da li je ona na slici?
Još bi dodao one amreičke tepihe koji se prostiru prekočitave sobe. Ala zakucani s podnim lajsnamasvaka druga ako ne i svaka slika na po je američka, od zenske do ormara,vratiju i prozora. Preocito se skuzi koja je tamo naša, pa top modeli s tih oglasa na slikama se ne oglašavaju na PO Ne znam dal su gluplji oni šta to stave il ovi šta popuše to.
Slike VRLO VJEROVATNO nisu njene...desni klik-search image with google. Na 100 sajtova se pojavljuju.I? Jel itko uspio?
Samo šiba poruke i radi od 18h, ali nemoguće dogovoriti.
Kako izgleda? Liči na što? Već me duže vremena drži maštarija o GILF pa bi volio probatBabac,6 banki,300 kn komplet.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|