ZAGREB - Jel bio tko?

Obzirom da se nitko nije smilovao i napisao svoje iskustvo sa ovom curom odlučio sam se razmijeniti nekoliko poruka sa istom pa da vidim gdje će nas korespodencija odvesti. I dogovor je pao da se nađemo u hotelu u blizini autobusnog kolodvora. Uputila me da samo prođem pored recepcije (što mi je jako bitno). Cura je visoka 180 cm, krupna, lijepa, duge plave kose skoro do guze, mlada tako 28-29 godina, iz BiH, dočekala me u bijelom čipkastom kompletu i samostojećim čarapama.
Na žalost, bio sam u žurbi, točno između dvije obaveze, svega sat slobodnog vremena. Nakon tuširanja, malo priče i par poljubaca krenula je laganim oralom koji mi se toliko svidio da sam joj predložio da ga odradi do kraja. Sve je progutala do zadnje kapi.
Jbg, obzirom da sam žurio na drugu obavezu još smo malo se mazili ali sam odustao od drugog "metka" te obavio tuširanje i put pod noge praznih jaja i bistrog uma što mi je bilo itekako bitno za predstojeći sastanak.
Trenutno nije u ZG i kad se vrati moram nadoknaditi propušteno.
Napominjem da je cura krupna i oni koji preferiraju mršavije odnosno vitke nije adresa za njih.
Šteta 1000kn sat vremena, ne gleda na sat, vjerojatno može i duže, to ću provjeriti kad se vrati
Oglas više nije aktivan. Zna li se ako je opet u zg?
 
Dali netko zna za curu koja je spremna prije dolaska otic na neko brzinsko testiranje na spolne, znam da neke trebaju neko vrijeme da se detektiraju pa i nije bas neka korist ali isto...
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh