Predstavlja se ko elenada nije to lara? top tijelo i dupe, male sise, bila prije na ferenščici? previše love za rutinski b2b, mada je cura zgodna, prije je navodno davala komplet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predstavlja se ko elenada nije to lara? top tijelo i dupe, male sise, bila prije na ferenščici? previše love za rutinski b2b, mada je cura zgodna, prije je navodno davala komplet.
Je, to je Lara a.k.a. Elena. Zadnje je bila na Ferenščici. Kaj je mijenjala lokaciju?da nije to lara? top tijelo i dupe, male sise, bila prije na ferenščici? previše love za rutinski b2b, mada je cura zgodna, prije je navodno davala komplet.
Pa di sam ja bio kad je ona davala komplet aaaaaaJe, to je Lara a.k.a. Elena. Zadnje je bila na Ferenščici. Kaj je mijenjala lokaciju?
Super da znam, zvao sam je, na krugama kaze da je.Meni je kod Sanjice bilo ok
Pol cuke 400, pol čuke sa analom 700
Sat vremena 700
pušenje je bilo s kapicom.
Dočekala me kao na slikama (one stare - sve crno - sve čipka, samostojece, štikle itd), vidi se da je starija, faca nije nist posebno. I sise padnu jednom kad skine grudnjak.
Nije bila obrijana dolje (sto je meni super jer su vise manje sve uvijek obrijane), pušenje, par poza i svrs
Ima boljih, ali ako te bas milfare privlače, ok za otic i ispraznit se.
ja sam mislio otići još i probati anal…
Zašto je njoj bitno da se "poslije " istuširaš?Super da znam, zvao sam je, na krugama kaze da je.
Dok uhvatim vremena idem.
Ima li tusiranje prije posle i to. Higijena dobra ili zapustena?
A nije njoj, ali bi trebala ponudit.Zašto je njoj bitno da se "poslije " istuširaš?
Da ti žena doma ne skuži da si bio na kurvama i da mirišeš na ulja za trackanje. Jer ak te ulovi žena nikad više nećeš doć na masažu a ovak se možda i vratiš xDZašto je njoj bitno da se "poslije " istuširaš?
Onda bi trebalo biti onome tko ide, a ne njoj. Idu i neoženjeniDa ti žena doma ne skuži da si bio na kurvama i da mirišeš na ulja za trackanje. Jer ak te ulovi žena nikad više nećeš doć na masažu a ovak se možda i vratiš xD
Razumili smo se.Da ti žena doma ne skuži da si bio na kurvama i da mirišeš na ulja za trackanje. Jer ak te ulovi žena nikad više nećeš doć na masažu a ovak se možda i vratiš xD
Ana jordanovacJel netko zna za neku koja daje utroje sa nekom svojom kolegicom?
Da li je bio netko kod ove, piše da je prostor u Jastrebarskom, ne znam da li ima samo novu lokaciju ili je nova u oglasniku.
Možda je netko prepozna, hvala.
Ana, plavuša, 45 godina
Ana, plavuša, 45 g, Jastrebarsko Profinjena gospođa 45 godina, plavuša, 170/60/4, pruža ugodno povremeno druženje u mom…www.oglasnik.hr
Hajde neko jel bio ??
Sanja
175/64/4/42 Pozivam te na diskretno druženje. MOJ PROSTOR. Slike su moje. Nazovi na 0915673565 Na sms ne odgovaram!www.oglasnik.hr
Imas u recenzijama potrazi malo.
To bi mogla biti Malešnica Šoljanova nije za preporukuJel netko koristio ovo duboko grlo ?
Opusti se uz vruće usne
Hej ljepotane voliš li liz . duboko grlo . . sexy poze erotiku dođi po svoju dozu! Pusa!www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|