Nije. Pantera je mršava. Ova je debela.Jednom mislio otić, ali bojim se da je poput crne pantere samo skuplja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Pantera je mršava. Ova je debela.Jednom mislio otić, ali bojim se da je poput crne pantere samo skuplja.
A kakva je tvoja guzaA šta ako je kockasta guza![]()
hoće li biti šta Ninja?A kakva je tvoja guza
A neznam tajnovita je valjda ćemo dogovorit neku kavuhoće li biti šta Ninja?![]()
skuhat ću vam ja kavuA neznam tajnovita je valjda ćemo dogovorit neku kavu
Da nisu njezna i mazna junior i putena junior?![]()
Putena 24 god.
Mazna damica s oblinama 175/62/5 za situiranu gospodu u svom ugodnom prostoru. NE ODGOVARAM NA SKRIVENE POZIVE I SMSwww.oglasnik.hr
Styling je za 10![]()
Putena 24 god.
Mazna damica s oblinama 175/62/5 za situiranu gospodu u svom ugodnom prostoru. NE ODGOVARAM NA SKRIVENE POZIVE I SMSwww.oglasnik.hr
400 kuna pol sata, zvao... fetishi + 100kunaStyling je za 10
Stara baba, odradi posao ali starija gospodja.
Koja je lokacija? Koi dio zga?400 kuna pol sata, zvao... fetishi + 100kuna
TresnjevkaKoja je lokacija? Koi dio zga?
Ista soba?Tresnjevka
Aa MaricaStara baba, odradi posao ali starija gospodja.
Kad je nazoves imas osjecaj da pricas sa govornim automatom.
200 kn
Pa ne izgledaju mi bas ko iste osobeIsta soba?
Daj Pročitaj s razumijevanjem, pitao je jel ista soba, a ne osobaPa ne izgledaju mi bas ko iste osobereko bi da su kolegice koje dijele stan
puno nas je tu koje nismo fejk al jednostavno nam govore da smo admini,da ne postojimo,da smo muškarci... i tako..sve ludo. sretnoDobar dan svim forunašima,
Novi sam ovdje, više puta punoljetan i do korone sam stalno uz ženu imao ljubavnice, udate, solerice...., sa svim ovim kaj se iz događalo u zadnje vreme to mi je postali prekomplicirano i zapravo mi se neda. Nekak mi se čini da je ovo jednostavnije i u konačnici jeftinije
Gledam oglasnik za incall i više manje sve kaj dobro zgleda je fejk fotka, pa me zanima preporuka za prije podnevne termine za djevojku, ženu koja nije fejk i ok je
Hvala unaprijed
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |