noa90
Member
Nisu, slike su iz prostora, trenutnogŠteta, onda su i slike od tko zna kad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu, slike su iz prostora, trenutnogŠteta, onda su i slike od tko zna kad
Daj prestani spamati. Hvala.ZAGREB - Jel tko bio?
Posjeti opticara.
pa pise ti samo kod vas ili hotel a ti pitas jel bio tko kod nje !!!!!!!Daj prestani spamati. Hvala.
Nego... jel bio tko kod ove?
Lijepa Mia samo kod Vas
Mia- 29 g 168-64-3/4 Gfe only. Samo Vas prostor ili hotel - samo višesatno druženje ili cijela noć. Speak…www.oglasnik.hr
Pa dobro ocito je sa je mislio jel bio ko s njom jesi pametanpa pise ti samo kod vas ili hotel a ti pitas jel bio tko kod nje !!!!!!!
I mene.Mene ova interesira, a nemrem nikaj naći o njoj...
Ako možda neko nekaj zna iz prve ruke, bio bih zahvalan
A gdje sad?Nisu, slike su iz prostora, trenutnog
Siget, meni rekla 500 pola hA gdje sad?
Ja stvarno ne razumijem čemu toliki broj uskličnika? Pa jel bio tko s njom? Baš hrpa nabrijanih tu na ovoj temi...pa pise ti samo kod vas ili hotel a ti pitas jel bio tko kod nje !!!!!!!
Da Siget, kolega ispod napisao da ga tražila 5 bulja, nezz, meni rekla 4, sat 700A gdje sad?
Pisalo se o njoj već. Mlađa cura, rekao bih 25 max. Lokacija kod Pothodnika. Paromlin. Djeluje nekak zbunjeno, bojažljivo. Neloše tijelo ali ništa posebno. Da se malo utegne bila bi jako dobra. Velik ožiljak od carskog reza na trbuhu.
Da nova je javi joj se dobro izgleda ja bi se javio al ona traži mlađeJel ovo nešto novoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ovo samo debili nasjedaju na ovo mozes joj platiti ako joj pošalješ slikuDa nova je javi joj se dobro izgleda ja bi se javio al ona traži mlađe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|