Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mungose koju zmiju si pikirao ?Pozdrav, kakva je ta mala i da li puši dobro?
Zna ti biti u stanu s jednom guzatom plavušom , isto doba.Svakako ću je posjetiti
Isto sve.Kakva je sada situacija kod ove ljepotice , jel radi i dalje samo masaže ili je proširila ponudu ?
![]()
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Ma kojih 50+ kaj pričaš ti, gle bolesna je, to sam i ja rekao, ali ja sam bio zadovoljan uslugomDa nisi ti ustvari ona? Tijelo nije bomba, to je baba debelo 50+ i nije sve pet, ono što ti ponudi na kraju je 0/10, nakon što preživiš predhodno jebanje u zdrav mozak.
Nećeš požalitiSvakako ću je posjetiti
Nisam sad skuzioOtprilike je i usluga blizu kompletnoj prezentaciji .
Kakva je u licu? Tijelo krupnije ili?Ova malicka mi je bila puno bolja od ove Belle
Cijena ti je ista 500, ali radi oral bez kondoma i puno je bolja u akciji .![]()
Voliš velike grudi i mlađe brinete? Čekam te!
Slatka i simpatična prekrasnog osmjeha 21g cura tvojih snova. Slike moje •170/70/5. 21. godinawww.oglasnik.hr
Masaza i drkica, ali jebeno masiraKakva je sada situacija kod ove ljepotice , jel radi i dalje samo masaže ili je proširila ponudu ?
![]()
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Može li više detalja?Ova malicka mi je bila puno bolja od ove Belle
Cijena ti je ista 500, ali radi oral bez kondoma i puno je bolja u akciji .![]()
Voliš velike grudi i mlađe brinete? Čekam te!
Slatka i simpatična prekrasnog osmjeha 21g cura tvojih snova. Slike moje •170/70/5. 21. godinawww.oglasnik.hr
Možda se povukla i ne radi viseZovem Red Sonju, saljem joj poruke ne odgovara, jel mozda zna neko zasto?
To su 2 mlade cure koje rade zajedno, 400/600/800 za body/oral/komplet. Bio kod jedne, mrsava cura, zgodna, male cice, nelose iskustvo.![]()
Nova Prekrasna maserka !
Prekrasna mlada maserka, zavodljivog izgleda, pruža relax masaže galantnoj gospodi u svom urednom i dezinficiranom…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ove?
Bio sam sretnik koji je uspio doći kod ove milfare. Očito se poklopilo. Stavila je oglas, a ja nazvao u vrijeme kad je došla u apartman i dogovorio termin. Zena je zgodna, visoka, s obzirom da malo priča ima neku dobru energiju. Možda sam joj se svidio, ne znam, no žena je uživala u seksu i nije gledala na sat. Gladila me po licu, bradi kao maćehaVjekoslava se pojavila
![]()
Ovo mi je jedna od dražih Milfica . Izgleda kao na slikama , jako mi je simpa u licu da ne kažem zgodna jer o ukusima se na raspravlja .
Ono sto mi se svidja kod nje je visina , žena je dobrih 180cm , grudi su prirodne i teške 4-ke, čudo da ženi u 40-tim tako dobro sise stoje .
Da skratim , klasika 400. Oral je bez kondoma .
Prava Milf za probati . Jako rijetko ima oglas , uvijek je isti broj , ali javlja se samo kad izadje oglas u PO.
Ili sam ja toliko malenšta je toliko razvaljena
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |