Mrtvo puhalo
Active member
Ovo je post godine nazovi pa saznaj.Pozdrav svima. Imam jedan broj u mob.od jedne dame a ne znam od koje dame. Pa bi molio ako netko zna da mi kaze od koje je to br. Unaprijed hvala. 091/56 44 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je post godine nazovi pa saznaj.Pozdrav svima. Imam jedan broj u mob.od jedne dame a ne znam od koje dame. Pa bi molio ako netko zna da mi kaze od koje je to br. Unaprijed hvala. 091/56 44 135
Mislim da sam imao lose iskustvo,zato necu zvatOvo je post godine nazovi pa saznaj.
Izgleda super fakeJel bio netko kod Natalije? izgleda super…
Natalija😘
Spremna za iskostvo života, masiram kao velika. 😉 Radim i online, Online Kraljica.👸😋 Nudim Slike Videe sa i bez…www.oglasnik.hr
TrešnjevkaU kojem kvartu je ona Elenaa, samo body to body?
Ako si imao lose iskustvo sta te onda boli kurac od koje je broj briši gaMislim da sam imao lose iskustvo,zato necu zvat
Hajde da vidim tko će imati muda pa napisati da je bio....Jel bio tko u zadnje vrijeme kod male vragolanke.
I ti sto kazesAko si imao lose iskustvo sta te onda boli kurac od koje je broj briši ga
Hajde da vidim tko će imati muda pa napisati
A ti si kao bio kod nje nedavnoHajde da vidim tko će imati muda pa napisati da je bio....
A koja je to vragolanakaHajde da vidim tko će imati muda pa napisati da je bio....
Nedavno nisam, ali znam da ako išta mrzi to je da ju se spominje na ovom i sličnim forumima.A ti si kao bio kod nje nedavno
A mogo si nazvat.. što bi se desilo ..I ti sto kazes
Heeee, zato i necu zvat, lose slutimA mogo si nazvat.. što bi se desilo ..
Ja sam jednom imao pun inbox prijetnji. ..
Prije bi banka odustala od slanja opomena i ovrha...
A jes papak..Heeee, zato i necu zvat, lose slutim
onda nek ide radit drugi posao i kurve počele o poštenjuNedavno nisam, ali znam da ako išta mrzi to je da ju se spominje na ovom i sličnim forumima.
FakeJel bio netko kod Natalije? izgleda super…
Natalija😘
Spremna za iskostvo života, masiram kao velika. 😉 Radim i online, Online Kraljica.👸😋 Nudim Slike Videe sa i bez…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|