Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam gdje je sada. Bio sam s njom prije 15 dana.Gdje je Ana Rudes nestala? Bio sam kod nje prvi put prije par mjeseci kad sam bio u Zagrebu, sad kad sam se vratio htio ponoviti ali nema vise ni slike ni odgovora na whatsappu
Rijetko kojaJel se javljaju cure na strane brojeve. Nemam trenutno hrvatsku sim pa zato pitam. Hvala
Na svakom kiosku imas bonbon karticu za 2,65Eur.Jel se javljaju cure na strane brojeve. Nemam trenutno hrvatsku sim pa zato pitam. Hvala
Ovaj kit hoce 180 Eur za sat, spustila na 160. A Tina za 150.Na svakom kiosku imas bonbon karticu za 2,65Eur.
..kaj? ..odrezali im šlauf?Kad ja pričam da je to bacanje pesosa
Onda me se proziva da nemam love
Od 10 curki su 3 dečkića operisana
Nije, a ni dolje nije baš mirišljavaPozdrav, bio tko kod slatke tajne u zadnje vrijeme, je li sredila zadah?
Predobro da bi bilo istinitoJel bio netko kod Lucije?Lucija, 25
Pozdrav, ovdje Lucija, mirna i normalna cura ali vatrena i luda. Ispunjavam i najludje zelje i samnom ne mozete…www.oglasnik.hr
Mislim da nije nitko nikad bio kod njeJel bio netko kod Lucije?Lucija, 25
Pozdrav, ovdje Lucija, mirna i normalna cura ali vatrena i luda. Ispunjavam i najludje zelje i samnom ne mozete…www.oglasnik.hr
Ja sam zvao pred 2 tjedna i trazi bonove, salje fejk video, ne zeli na poziv tak da...Jel bio netko kod Lucije?Lucija, 25
FejkPredobro da bi bilo istinito
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|