Prevara bonoviJel bio tko?
Sanjaa
Nudim erotsku masažu i ostalo. 168 cm 64 kg 34 g. U svom prostoru ili je moguć dolazak. Sve po dogovoru. Za više…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara bonoviJel bio tko?
Sanjaa
Nudim erotsku masažu i ostalo. 168 cm 64 kg 34 g. U svom prostoru ili je moguć dolazak. Sve po dogovoru. Za više…www.oglasnik.hr
Kolko za masazu uzme?ma to je mala s kojom želiš provest vikend u krevetu, oral nije dovoljan. po meni je ona iznimka PO-a, ali jbga ja volim mlade i zgodne, nisam fetišist na celulitne bakice
zgodna crna ako čitaš ovo fkt bi bilo u redu da mi daš, platim gotovo koliko želiš (ok, možda ne toliko)
Kad sam zatrazio termin poslala …cim je wup i poslovni racun,redovito banana,ako nije egeJesi bio ili znas od prije. Jer meni u komunikaciji nije spominjala uplatnice. Samo cifrule
Ma je…a i ruke su ti vj svezane…no touch?aj vrijeme je darivanja, pa ću pisati iako su to stvari koje fkt trebaš uzet mob i pitat nju. mislim da je klasični iznos u pitanje, 400 za b2b (ponavljam, to nije b2b). ali 400 kuna vrijedi da ti ga tako hot mala drka, pa to su dvije runde nekoj drolji u Jimmy Woo koju nećeš jebat...
Nazoveš i kažeš da te zanima susret i pitaš ju da li je slobodna u toliko i toliko sati. To je sve. Ako ni sam još ne znaš dan i vrijeme, onda ne zovi jer je velika šansa da te odma otpili i prekine poziv (što je i razumljivo jer je puno poziva, a malo ozbiljnih). Najbolje da zoveš taj isti dan kad misliš doći, npr. zoveš ujutro za susret popodne. Većina njih će ti reći da nazoveš pola sata prije susreta i tek tad te uzima u obzir. To može biti nezgodno ako dolaziš iz drugog grada. Većina će sama izrecitirati usluge i cijene čim nazoveš, a ako ne, znači da se dogovaraju na licu mjesta.Prvo, kad zovem cure s oglasnika, tražim li zaobilazni put kao, jesi za druženje neko, vidio sam oglas...
Ili.... bok, zovem radi seksa, koliko para? Pušenje? u guzu? aha... Pola sata? OK
Kolika je šansa da se dogodi neko postupanje zakona u ovakvim avanturama?
moraš jer je oglas pobrisan.. o kojoj uopće pričaš?aj vrijeme je darivanja, pa ću pisati iako su to stvari koje fkt trebaš uzet mob i pitat nju.
O kojoj vi to pricatesuper cura, možda i najbolja na PO jer je zaista ona na fotkama, jer je mlada i ima lijepo lice i nadasve jer je korektna. nemaš osjećaj da moraš požurit, imaš svojih pola sata. dva su zajeba - prvo to nije b2b, nego ti ona sjedne u krilo i trlja se, a drugi je što je toliko jebozovna da ne možeš biti imun na to da ju pojebeš. a toga nema, barem meni nije dala...tako da je svakako preporuka
Oglas obrisan...https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-5146188
Izgleda i zvuči dobro, veli da su slike prave i da je na Laništu. Bio netko?
Koja što je kratko?ma biti će opet, mala redovito radi...više me zanima ona što je kratko ovdIje, gdje je ona nestala?
Radi li potpuno gola ili u gačicama ?super cura, možda i najbolja na PO jer je zaista ona na fotkama, jer je mlada i ima lijepo lice i nadasve jer je korektna. nemaš osjećaj da moraš požurit, imaš svojih pola sata. dva su zajeba - prvo to nije b2b, nego ti ona sjedne u krilo i trlja se, a drugi je što je toliko jebozovna da ne možeš biti imun na to da ju pojebeš. a toga nema, barem meni nije dala...tako da je svakako preporuka
Da ne spamam temu, ali da, kod nekih se pojavi uz profil na WhatsAppu ovo "poslovni račun".... Što to u biti znači??Kad sam zatrazio termin poslala …cim je wup i poslovni racun,redovito banana,ako nije ege
Da ne spamam temu, ali da, kod nekih se pojavi uz profil na WhatsAppu ovo "poslovni račun".... Što to u biti znači??
Hvala ti stari!Nazoveš i kažeš da te zanima susret i pitaš ju da li je slobodna u toliko i toliko sati. To je sve. Ako ni sam još ne znaš dan i vrijeme, onda ne zovi jer je velika šansa da te odma otpili i prekine poziv (što je i razumljivo jer je puno poziva, a malo ozbiljnih). Najbolje da zoveš taj isti dan kad misliš doći, npr. zoveš ujutro za susret popodne. Većina njih će ti reći da nazoveš pola sata prije susreta i tek tad te uzima u obzir. To može biti nezgodno ako dolaziš iz drugog grada. Većina će sama izrecitirati usluge i cijene čim nazoveš, a ako ne, znači da se dogovaraju na licu mjesta.
Za pandure ne brini, kažnjava se samo organizirana prostitucija. Ove koje rade same za sebe po stanovima nitko ne dira. U protivnom bi već cijela rubrika "osobni kontakti" na PO bila zabranjena. A čak i kad bi bila nekakva racija, zakon je takav da se kažnjavaju one, a ne klijenti.
Dobra je samo da ne traži bonoveNasao ovu na neku foru, ne znam je li profil fake ili ne. Cudno mi je da se uopce netko reklamira preko Facebooka. Ana Josipovic. Morao bih napraviti fake profil i provjeriti.
www.facebook.com
90 % da neće tražiti bonove i 100 % da hoćeDobra je samo da ne traži bonove
Puno lažnih profila iza ljepih žena90 % da neće tražiti bonove i 100 % da hoće
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|