Crystalfan
Well-known member
Nadam se da ti je ovo zadnjaMah, nije ni prva, a na zalost ni zadnja...
Znao sam ja i doci, platiti i otici jer je bila neka katastrofa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ti je ovo zadnjaMah, nije ni prva, a na zalost ni zadnja...
Znao sam ja i doci, platiti i otici jer je bila neka katastrofa
Ako te tko nazove da im das lokaciju sume gdje si ga odvezao obavezno traži bon.....Odi kupi drugi broj za 25kn
javi mu se opet prek wapp
i posalji mu link slike ili cega hoces
Mozes napravit da link izgleda kao da je slika i kad otvori lociras mu IP
To napravis preko IP Loggera
imas i Location Tracker![]()
IP Logger URL Shortener - Log and Track IP addresses
IP Logger URL Shortener allows to track IP address and track locations, provides IP lookup and IP grabber services and lets you check what is my ip, use URL tracker.iplogger.org
Nađi ga tko je, sigurno prati ovaj forum
prikolji ga ili ga zivog zakopaj u šumi
neće ga nitko nikad trazit ni nac
Pratim..Jel ju uspio tko nagovorit na komplet?![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Zar nisi ti već bio kod nje?Jel ju uspio tko nagovorit na komplet?![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Jel bio tko?cijena i kakva je?![]()
Brineta 37 godina
Brineta 37 godina, 172/65/5. Zaboravi na brige i probleme, dođi i opusti se kod mene. Pusa, bez SMS-a.www.oglasnik.hr
Meni je sama ponudila oral drugi put. Zrači put još nisam bio ali je rekla da ćemo se dogovoriti za još nešto više.Jel ju uspio tko nagovorit na komplet?![]()
Zgodna plavuša!
TrećiMeni je sama ponudila oral drugi put. Zrači put još nisam bio ali je rekla da ćemo se dogovoriti za još nešto više.
Šta nije za nju reklo nekoliko ljudi da im je prenjela neko sranje?![]()
Brineta 37 godina
Brineta 37 godina, 172/65/5. Zaboravi na brige i probleme, dođi i opusti se kod mene. Pusa, bez SMS-a.www.oglasnik.hr
Evo ja nisam imo nista, i super mi je opcenito s njomŠta nije za nju reklo nekoliko ljudi da im je prenjela neko sranje?
Dobra je tijelo ima top a i u facu nije ružna mislim da se i ljubila samnom kad bioŠta nije za nju reklo nekoliko ljudi da im je prenjela neko sranje?
koji je to oglas?Jel netko bio kod male sa Horvaćanske 31 B i ako može iskustvo njezin oglas
Ne sjećam se oglasa samo adrese u zgradi Horvaćanska 31B možda je netko bio i sjeti se oglasakoji je to oglas?
Ne radi ti link. MOžeš li mi ga u PP poslati?Ma krivi sam link stavio iznad
mislio sam na ovo
Danas se sve moze pronaci ako znas gdje i kako treba kopati
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|