Mozart
Well-known member
Znaci uplatio si hahahaOvo ti je fake. Kaze da se nalazi u novoj galeriji, kad dodes tamo samo ti posalji kupon za uplatu ini (800kn komplet sat vremena), kad uplatis blokira te i gotovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci uplatio si hahahaOvo ti je fake. Kaze da se nalazi u novoj galeriji, kad dodes tamo samo ti posalji kupon za uplatu ini (800kn komplet sat vremena), kad uplatis blokira te i gotovo
Nerado priznajem, ali jesamZnaci uplatio si hahaha
Rade se i puno tužnije stvari radi pičkeNerado priznajem, ali jesam
Odi kupi drugi broj za 25knNerado priznajem, ali jesam
Pa to se iz aviona vidi da je fejk. Slika pitajboga otkud skinuta i preko nje zakeljeno 'Zagreb'. Autentično do srži Općenito, sva plaćanja unaprijed su prevara, bez iznimke, s kakvim god oglasom i slikama se pojavi. Karanac se uvijek plaća prilikom susreta, to nije proizvod s webshopa za koji ti je izdan predračun. Jedini razlog zašto inzistira na whatsapp-u umjesto poziva je taj što s druge strane ni nije ženska nego neki prištavac iz podruma.Ovo ti je fake. Kaze da se nalazi u novoj galeriji, kad dodes tamo samo ti posalji kupon za uplatu ini (800kn komplet sat vremena), kad uplatis blokira te i gotovo
Preko IP ga sigurno neće nać. Može saznati eventualno naziv i sjedište davatelja usluge/teleoperatera kod kojega je zakupljena ta IP adresa, a ne trenutnu lokaciju uređaja s tom IP adresom. Može ga jedino policija nać preko GPS-a na temelju telefonskog broja, ali radi jednog bona se sigurno nitko neće time baviti.Odi kupi drugi broj za 25kn
javi mu se opet prek wapp
i posalji mu link slike ili cega hoces
Mozes napravit da link izgleda kao da je slika i kad otvori lociras mu IP
To napravis preko IP Loggera
imas i Location Tracker
Nađi ga tko je, sigurno prati ovaj forum
prikolji ga ili ga zivog zakopaj u šumi
neće ga nitko nikad trazit ni nac
u svakom sportu tako i ovom treba nešto uložiti i u sportsku opremu , za ovaj naš sport treba minimalno uložit u jedan mobitel i karticu koja služi iskljućivo samo za pozive curama i nikad ga ne koristiš iz vlastitog stana , te ga odmah nakon dogovora ugasiš , a za internet webcaffe-a, računala u knjižnici, i slično. tako da ti mogu stavit soli na rep.Preko IP ga sigurno neće nać. Može saznati eventualno naziv i sjedište davatelja usluge/teleoperatera kod kojega je zakupljena ta IP adresa, a ne trenutnu lokaciju uređaja s tom IP adresom. Može ga jedino policija nać preko GPS-a na temelju telefonskog broja, ali radi jednog bona se sigurno nitko neće time baviti.
Osim toga, da se baviš bilo kakvom prevarom, sigurno ne bi tipkao sa svog uređaja. Nego s nekog javnog mjesta, npr. webcaffe-a, računala u knjižnici, na faksu i slično. Pa nek te onda nađu.
Ma krivi sam link stavio iznadPa to se iz aviona vidi da je fejk. Slika pitajboga otkud skinuta i preko nje zakeljeno 'Zagreb'. Autentično do srži Općenito, sva plaćanja unaprijed su prevara, bez iznimke, s kakvim god oglasom i slikama se pojavi. Karanac se uvijek plaća prilikom susreta, to nije proizvod s webshopa za koji ti je izdan predračun. Jedini razlog zašto inzistira na whatsapp-u umjesto poziva je taj što s druge strane ni nije ženska nego neki prištavac iz podruma.
Još ni nemreš zamjeriti onim naivcima s iskrice i sličnih sajtova, koji nikad nisu ni čuli za PO ni EGE, ali na ovom forumu, kraj hrpe već isprobanih i provjerenih cura, realnih recenzija i preporuka, nasjesti na nekog žicaroša bonova je stvarno fascinantno.
Zvao sam je na telefon, znaci neka "zenska" je bila. Ma mislim, boli me kurac, jebe se meni za 800kn...ali ono, nije u redu, nema vise nikakvog postenja, cak bi mesu kurvamaPa to se iz aviona vidi da je fejk. Slika pitajboga otkud skinuta i preko nje zakeljeno 'Zagreb'. Autentično do srži Općenito, sva plaćanja unaprijed su prevara, bez iznimke, s kakvim god oglasom i slikama se pojavi. Karanac se uvijek plaća prilikom susreta, to nije proizvod s webshopa za koji ti je izdan predračun. Jedini razlog zašto inzistira na whatsapp-u umjesto poziva je taj što s druge strane ni nije ženska nego neki prištavac iz podruma.
Još ni nemreš zamjeriti onim naivcima s iskrice i sličnih sajtova, koji nikad nisu ni čuli za PO ni EGE, ali na ovom forumu, kraj hrpe već isprobanih i provjerenih cura, realnih recenzija i preporuka, nasjesti na nekog žicaroša bonova je stvarno fascinantno.
Pa to nije bila kurva nego skupljačica bonova. Od 100 pravih kurvi oglasniku, ti si nasjeo baš na lažni oglas. Slobodno ga prijaviš moderatorima tamo na PO.Zvao sam je na telefon, znaci neka "zenska" je bila. Ma mislim, boli me kurac, jebe se meni za 800kn...ali ono, nije u redu, nema vise nikakvog postenja, cak bi mesu kurvama
Mah, nije ni prva, a na zalost ni zadnja...Pa to nije bila kurva nego skupljačica bonova. Od 100 pravih kurvi oglasniku, ti si nasjeo baš na lažni oglas. Slobodno ga prijaviš moderatorima tamo na PO.
Nadam se da ti je ovo zadnja Kaj netko moze napricati prek telefona da bi dobio novce na neviđeno, ne budi naivan.Mah, nije ni prva, a na zalost ni zadnja...
Znao sam ja i doci, platiti i otici jer je bila neka katastrofa
Ako te tko nazove da im das lokaciju sume gdje si ga odvezao obavezno traži bon.....Odi kupi drugi broj za 25kn
javi mu se opet prek wapp
i posalji mu link slike ili cega hoces
Mozes napravit da link izgleda kao da je slika i kad otvori lociras mu IP
To napravis preko IP Loggera
imas i Location TrackerIP Logger URL Shortener - Log and Track IP addresses
IP Logger URL Shortener allows to track IP address and track locations, provides IP lookup and IP grabber services and lets you check what is my ip, use URL tracker.iplogger.org
Nađi ga tko je, sigurno prati ovaj forum
prikolji ga ili ga zivog zakopaj u šumi
neće ga nitko nikad trazit ni nac
Pratim..Jel ju uspio tko nagovorit na komplet?Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Zar nisi ti već bio kod nje?Jel ju uspio tko nagovorit na komplet?Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|