Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ne valja?
Nisam bio, javio sam joj se, godine mi nije rekla, ali je napisala ovo:Iva bomba
Pozdrav ljudi, moje ime je IVONA Ja sam spektakularna plavokosa maserka i eskort osoba. Lijepa i seksi callgirl, niska,…www.oglasnik.hr
Jel neko bio ili ima neki info?
oral bez kondoma
sex sa kondomom!
masaza
poljupci (sa jezikom)
lizanje
duboko grlo
anal ne radim
1h 1200
45 min 1000
30 min 800
15 min 600
I ja sam dobio sliku i slican odgovor. Dobra je tarifa bome, zato sam i pitao dal je bio neko. Ako je dobra usluga ok, ali ako je mrtvo puhaloNisam bio, javio sam joj se, godine mi nije rekla, ali je napisala ovo:
Skupa tarifa ali ak izgleda ko na slikama, ak je usluga dobra i ak nema prek 45 onda čak i OK.
To je Brazilka s EGE pod imenom Ewa.Nisam bio, javio sam joj se, godine mi nije rekla, ali je napisala ovo:
Skupa tarifa ali ak izgleda ko na slikama, ak je usluga dobra i ak nema prek 45 onda čak i OK.
To je Brazilka s EGE pod imenom Ewa.
Nije ona na slikama, ne želi raditi duboko grlo, u stvari, ne želi raditi skoro ništa i njih 2 su u stanuNisam bio, javio sam joj se, godine mi nije rekla, ali je napisala ovo:
Otkud znaš?Nije ona na slikama, ne želi raditi duboko grlo, u stvari, ne želi raditi skoro ništa i njih 2 su u stanu
Bio samOtkud znaš?
I onda nisi u stanju napisati jednu poštenu recenziju, nego pljuneš (za prvo) samo 22 rijeći koje se čitaju kao zahtjev vez ikakvih dokaza?Bio sam
Upisi u tražilicu Minea…milfara bas kod AreneJel ima koja kod Arene?
Jel dobra?Upisi u tražilicu Minea…milfara bas kod Arene
Vizualno je ok…malo je starija,ali dobraJel dobra?
Nema na čemu…Jel dobra?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|