Striptiz za momačke , rođendane i sl. Slike moje !
STRIPTIZ !: Prekrasna cura radi show uz dosta popratnih rekvizita na vašim zabavama . 32 godine,173/67/4. Nazvati za…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probat cu H20 je ciljam na ove 18-24 jer i sam spadam u tu skupinu.H20 ti je baš mlađa ekipa, Urnebes je dobar đir ako imas dosta love, jer bez stola nemaš kaj tamo radit, Ray je dobar, dobre pičke dolaze, u Mint najbolje pičke idu rekao bih. Svugdje je isti cilj di god da si a to je pokupit žensku na after, ili bar broj uzet.
Ta je prek telefona nadrkana tak da te prođe želja za bilo kakvi dogovor s njom, izbjegavati !!!Striptiz za momačke , rođendane i sl. Slike moje !
STRIPTIZ !: Prekrasna cura radi show uz dosta popratnih rekvizita na vašim zabavama . 32 godine,173/67/4. Nazvati za…www.oglasnik.hr
Hvala, neka preporuka od tebe? Mlađa, mršavija..Ta je prek telefona nadrkana tak da te prođe želja za bilo kakvi dogovor s njom, izbjegavati !!!
Sjećam se kad sam ja bio mlad i jebo za džabe mlade djevojke. Ili mrkneš te našminkane cure iz nekog kluba (kažem našminkane jer kad spere šminku tek onda vidiš kako zapravo izgleda, čovjek se iznenadi šta šminka radi). Ili odeš u 5 ujutro u ono jebeno Sidro na after i pokupiš neku nasumičnu, al u tom pijanom stanju zgodnu curu i jebeš u studentskom domu. Ma milina. I onda život. Bum. Posao, godine, stres, nisi više mlad... i završiš na kurvaforumu i plavom oglasniku.Probat cu H20 je ciljam na ove 18-24 jer i sam spadam u tu skupinu.
Slike nisu njezineNesto o ovoj?Atraktivna djevojka!
Djevojka 30 godina željna dobrog provoda 170/60/4. Nazovi me da se dobro zabavimo.www.oglasnik.hr
To ti je Pamela
Jel bar k cemu po izgleduSlike nisu njezine
pola sata 400
sat 600
smijes svrsit samo 2 puta ako uzmes 1 sat
gdje se nalaziTo ti je Pamela
ona ti sve radi sa kondomom
ZAGREB - Iskustva & recenzije
bio kod nje 3 puta 1puta u 6 mjesecu kasnije još 2 puta samo zato jer nisam mogao dobiti nijednu drugu osim nje usluga joj je dosta loša aj ljubi se pušit joj se baš i neda malo ga lizne odma navuće kondom i akcija u seksu isto loša još kad mi rekla hoćeš svršiti skoro ja nemogu više pao mi mrak...forum.ljubavni-oglasnik.netRezultati pretrage za upit: pamela-24-oglas
forum.ljubavni-oglasnik.net
kakva je u sexu gdje se nalazi i koliko para?To ti je Pamela
ona ti sve radi sa kondomom
ZAGREB - Iskustva & recenzije
bio kod nje 3 puta 1puta u 6 mjesecu kasnije još 2 puta samo zato jer nisam mogao dobiti nijednu drugu osim nje usluga joj je dosta loša aj ljubi se pušit joj se baš i neda malo ga lizne odma navuće kondom i akcija u seksu isto loša još kad mi rekla hoćeš svršiti skoro ja nemogu više pao mi mrak...forum.ljubavni-oglasnik.netRezultati pretrage za upit: pamela-24-oglas
forum.ljubavni-oglasnik.net
to ti je ista osoba koja ima dva razlicita oglasaA ova?Vatrena Ketty!
Djevojka 30godina. 170/60/4. Poziva te na ugodno druženje u svoj prostor.www.oglasnik.hr
birajJel moze neko preporučit neku jako dobru isprobanu može normalne grade a može i bbw.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|