Sta se uopce trudis pomagati debilu, lik je pokazao porukama da je isfrustrirani kreten i u mojoj ladici je spremljen kao takav, dakle samo ignor...Dobio si gore odgovor kaj se duriš. Ak ne znaš nać recenziju kak buš pičku našao kod žene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se uopce trudis pomagati debilu, lik je pokazao porukama da je isfrustrirani kreten i u mojoj ladici je spremljen kao takav, dakle samo ignor...Dobio si gore odgovor kaj se duriš. Ak ne znaš nać recenziju kak buš pičku našao kod žene?
Pitanje za vas mlađe.Po kojim klubovima po Zg-u uspijete pokupiti neku curu ? Prije corone se je moglo u Roka ali u zadnje vrijeme nisam ima srece.Kako nisam iz Zg-a zanima me kad opet dodem za znam odma gdje ici.Nisam jos proba u H20 pa ako netko tamo ide ili imate neki drugi klub za preporuciti bio bih zahvalan
H20 ti je baš mlađa ekipa, Urnebes je dobar đir ako imas dosta love, jer bez stola nemaš kaj tamo radit, Ray je dobar, dobre pičke dolaze, u Mint najbolje pičke idu rekao bih. Svugdje je isti cilj di god da si a to je pokupit žensku na after, ili bar broj uzet.Pitanje za vas mlađe.Po kojim klubovima po Zg-u uspijete pokupiti neku curu ? Prije corone se je moglo u Roka ali u zadnje vrijeme nisam ima srece.Kako nisam iz Zg-a zanima me kad opet dodem za znam odma gdje ici.Nisam jos proba u H20 pa ako netko tamo ide ili imate neki drugi klub za preporuciti bio bih zahvalan.
Koliko je visoka Mirela?potvrđujem za mirelu, ima je, al sve je to nekak utegnuto, žena je korektna i profesionalna, dosad me nije razočarala, ako volite milf kategoriju definitivno best buy
Cca 175+ štikleKoliko je visoka Mirela?
Znači dosta visoka ženskaCca 175+ štikle
PŠKSta se uopce trudis pomagati debilu, lik je pokazao porukama da je isfrustrirani kreten i u mojoj ladici je spremljen kao takav, dakle samo ignor...
Znači dosta visoka ženska
[/QUOTE
Dočeka te u štiklama,ali brzo ih skine
fejk slike od elene csbok ekipa,
da li je netko bio?
Crnka 28 god.
Crnka 28 god., družila bi se situiranom gospodom u njihovom prostoru ili hotelu, Diskrecija zajamčenawww.oglasnik.hr
tko je elena cs?fejk slike od elene cs
krivo sam napisao, nije elena vec elizatko je elena cs?
Dobra je ima je za mijesitiCca 175+ štikle
Drago mi je da ti je pomoglo pri odluciDobra je ima je za mijesiti
Predobro izgleda ds bi bilo istinitoJel Ovo Nešto novoMasaže
Atraktivna maserka, nudi opuštajuće i body to body masaže u svom privatnom prostoru. 160/54/2, 23.god •Moje slike •Moj…www.oglasnik.hr
to bi mogla biti mala iz Botinca. ako nije ona na fotkama, izgleda tako. jedna od najboljih s PO, ona kojoj nije grijeh platiti zbog dobrog izgleda, mladih godina i nadasve fer pristupa. šteta što nema sexa, samo neki lažni b2b. ali kad ju usporedim sa smećem od Elene, onda vrijedi i deset puta više od tih 400knPredobro izgleda ds bi bilo istinito
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-21-oglas-3821143. Javi joj se smsom... Imaš još recenzija o njoj, upiši Dea pa vidiTražim curu sa velkom guzicom puniju bbw sa masažu il sex.
Ima neko neku preporuku lijepo molim.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|