lorapopipi
Member
Mozes li mi se javiti u privat. Imam info.Ima koja dama , cura da je bila na erotskoj masazi kod decka sa smokve?
Eromasagge ?
Ako ima voljela bi recenziju kako bi se ohrabrila ako je lik dobar.......
Lora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes li mi se javiti u privat. Imam info.Ima koja dama , cura da je bila na erotskoj masazi kod decka sa smokve?
Eromasagge ?
Ako ima voljela bi recenziju kako bi se ohrabrila ako je lik dobar.......
Svrsavanje u usta moze, ne guta, anal nisam pitao, lizanje supka me ne pali pa takodjer nisam pitao...mislim da je 400/600, nisam nikada uzeo samo pola sata tako da ne znam tocno.ajd molim te pojasni ranije komentare.: ..liže šupak....može svršavanje u usta....ne guta....ne prima anal....cijena 350 pola sata ?
Upiši broj i na vocapu imaš slikuPošto sam od svih vaših natezanja izgubio pregled, pitanje:
Jeli ovo Mirela iz veslačke:
Erotik djevojka ! !
35/67/5 vatrena sexy plavuša, druženje jutarnje i popodnevno sa situiranim gospodinom. Diskrecija. Moj ambijent/hotel.…www.oglasnik.hr
...???
Bonovi
Je li ona na slikama?Jel mozda zna tko dal' je teta kim jos uvijek aktivna? S njom sam imao odlično iskustvo. Bila je u zgu pocetkom godine i od onda nisam vidio oglas.
Ovo joj je bio oglas.
Teta Kim 24g ♡
Sexy malena 160/50/3 silikoni , prestani traziti ;) Pruzam masaze sa raznim zavrsecima ISKLJUCIVO za situiranu gospodu.…www.oglasnik.hr
Bio bi zahvalan za info.
Pricas gluposti drkađijo, blatis curu zato sto ti nije spustila cijenu na 300 jer 500nemas, pa ako nemas novaca onda ni nemoj nikud ici nego doma drkaj. Ja mogu za curu reci da je jedna od ljepsih jer je mlada i simpaticna a sto se tice posla je super i sve radi dosta dobro i bez gledanja na sat.Bio danas, mala je bahata i nezainteresirana (blaga riječ). Ne drka kurac već drka po mobitelu. Još k tome traži 500 za pola sata akcije. Nema akcije. Pasiva. Mogo sam kupit plastičnu lutku jer osjećaj bi bio isti a lutka bi trajala.
I da higijena 0 bodova, sve mokro, prostor zagušljiv a ona lagano smrducka čitava. Znači ne ono kad se oznojiš za vrijeme seksa, već ustajalči znoj.. Ma ne mogu opisati koliko mi je žao tih novaca
Kak ti znas da mu nije htjela cijenu spustit? I nesto cesto ju hvalis.Pricas gluposti drkađijo, blatis curu zato sto ti nije spustila cijenu na 300 jer 500nemas, pa ako nemas novaca onda ni nemoj nikud ici nego doma drkaj. Ja mogu za curu reci da je jedna od ljepsih jer je mlada i simpaticna a sto se tice posla je super i sve radi dosta dobro i bez gledanja na sat.
Nemoj vrijeđat,nemožeš znati možda čovjek piše istinu.Znaš i sam da se ne odnose prema svima jednako..Pricas gluposti drkađijo, blatis curu zato sto ti nije spustila cijenu na 300 jer 500nemas, pa ako nemas novaca onda ni nemoj nikud ici nego doma drkaj. Ja mogu za curu reci da je jedna od ljepsih jer je mlada i simpaticna a sto se tice posla je super i sve radi dosta dobro i bez gledanja na sat.
Nije, ali nije ni daleko od slika. Mala, sitna brineta. Meni osobno prekrasnaJe li ona na slikama?
Uvijek si znao nacOvo je neka nova?Novo ! Djevojka sa slike !
Nova prekrasna djevojka sa slike,zanosnih oblina,sexy utrenirane guze pruža relax i body&body masažu svom ugodnom…www.oglasnik.hr
Ove sa bonovimaUvijek si znao nac
Dobro, ova ne traži bonove, prek telefona kaže da su slike njene, al to je vrlo upitno.Uvijek si znao nac
To je crna od one dve crna i plavaEgzotična crnka ( 24), Novi Zg, silikoni. Moja slika !
Čekam Vas na senzualnoj body to body i opuštajućoj masaži u svom modernom I diskretnom prostoru u Novom Zagrebu.…www.oglasnik.hr
Po prvi put pitam jel tko bio kod ove.
Mozda neko zvao, netko bio ?
Meni broj nije dostupan bio, samo izbacuje.
Predobro izgleda slika da je stvaran.
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|