Sperminator
Well-known member
Ali crna mi se čini najkvalitetnija ove dvije su brijem žešće lezbe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istrazio i ja malo...Ali crna mi se čini najkvalitetnija ove dvije su brijem žešće lezbe.
?Novi sam u sportu, i volim mlađe milfice pa mi je ova zapela za oko
Ima itko iskustva s njom?
Nisam bio, ali mi se preko telefona čini dosta starijom ženskom, mislim da je pola sata 500Vesela ketty, jeli bio tko , neki infoVatrena Ketty!
Djevojka 30godina. 170/60/4. Poziva te na ugodno druženje u svoj prostor.www.oglasnik.hr
Tnx
Evica ona nekako na R se preziva?Jel zna ko za Evicu dal se moze dogovorit susret sa njom
Ja sam ju nazvao, i prekinula mi kad sam ju pitao kako izgleda ahhaha, cini se u 40imaNisam bio, ali mi se preko telefona čini dosta starijom ženskom, mislim da je pola sata 500
Zato što izgleda ko da je pojela ladno govno.Ja sam ju nazvao, i prekinula mi kad sam ju pitao kako izgleda ahhaha, cini se u 40ima
Hm ova 23 zgleda interesantno ako su fotke njene i ako je približno takva?Bio tko kod ovih ili zna neku baš mladu da je zgodna i korektna. Hvala.
Atraktivna plavuša
Atraktivna plavuša, sitnije građe, 168/50/3, 24 godine, za galantnu gospodu. Moj prostor! Diskrecija 100%. Novi Zagrebwww.oglasnik.hrHigh class Studentica 23 godine
Top plavuša sa slika. Stvarne slikice. 23 godina Sise dobra trojkica 168 visoka 54 kg. Moj prostor. Uredan i…www.oglasnik.hr
Isto kao i oni prema njoj.sve fake slike iako je napisala da su stvarne, eto koliko ima poštovanja prema klijentima.
Nema ona sto zuriti i javljat se na pozive ako ti platis sat vremena!!!! I tocka .nisi prvi koji to pise za neke ovdje..sat je sat placas je pa taman citao strip sa njom ..moje misljenjeOno kaj sam ja zapamtio: pušenje je bilo dobro, dobro tijelo, erotski se sredi, priča je bila ok, crtica na pički ogromni plus, dođe jako brzo
Negativne stvari: plastična faca, malo je ko da jebeš lutku i definitivno veli sat vremena i to na kraju ispadne jedva pola sata jer žuri.
Ali velim, u 2 ujutro teško da ćeš naći bolju za pojebati. Kad ju jebeš doggy, ne vidiš plastičnu facu.
Reci to Tei McD Kruge (ex Borovje). Uzmi cijeli sat, letiš van za pola sata milom ili silom.Nema ona sto zuriti i javljat se na pozive ako ti platis sat vremena!!!! I tocka .nisi prvi koji to pise za neke ovdje..sat je sat placas je pa taman citao strip sa njom ..moje misljenje
Ono kaj sam ja zapamtio: pušenje je bilo dobro, dobro tijelo, erotski se sredi, priča je bila ok, crtica na pički ogromni plus, dođe jako brzo
Negativne stvari: plastična faca, malo je ko da jebeš lutku i definitivno veli sat vremena i to na kraju ispadne jedva pola sata jer žuri.
Ali velim, u 2 ujutro teško da ćeš naći bolju za pojebati. Kad ju jebeš doggy, ne vidiš plastičnu facu.
Nema ona sto se javljat na tel.dok je s tobom il da bude pola sata a ti platio sat vremena...pa.taman ti sa.njom.citao strip.sat je sat .tako i sa svima drugima to je moje misljenje ipak placas jeOno kaj sam ja zapamtio: pušenje je bilo dobro, dobro tijelo, erotski se sredi, priča je bila ok, crtica na pički ogromni plus, dođe jako brzo
A neznam..nego imali ko kontakt od te Sureje? U poruku nek mi sibne ga..hvalaReci to Tei McD Kruge (ex Borovje). Uzmi cijeli sat, letiš van za pola sata milom ili silom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|