Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni radila masazu samo i ne smije su ju dirat puno kao ostaju jo masnice baba je to vec al u formi sise vrhunske velike i da ta pudlica smrdljiva ispod kreveta lose dostaa nisam bio zadovoljanO ukusima se ne raspravlja, meni osobno je ženska ok nije neka ljepotica a nije baš ni ružna da se okreneš na vratima. Visoka, crna i nosila je naočale , jedino kaj je pes ispred kreveta ali meni to ne smeta.
Bas sam htjeo pitat, jel tko bio kod te putene, duze vrijeme nisam vidio oglas, a nikako ju nemrem ni dobit... pa ak je neko bio, može recenzije"Putena djevojka ! ! !" https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/putena-djevojka-oglas-4786522 jel ova u prostoru sa "njeznom i maznom"?jel bio tko?
Bio ja... dama je odlicna,Jel bio netkoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Opet ja jel bio netkoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
da, ali 900 za tetku koja me podsjeća na kumicu s placa je nekako autogol, javio sam im se iz znatiželje, fotke su porazne. Osjećam da bi oni meni trebali dati neku kompenzaciju, a ne obratno.Bio ja... dama je odlicna,
Bio sam ja
Odlicna dama, jako pristupacna, njezna, super tijelo mirisljavi i cisto, njegovana...
Opet cu otic,
Steta 900 jazavaca,
Dogovor je preko njezinog ljubavnika sa kojim mozes nju u paru ili solo, sve u svemu se isplati otic![]()
Ne znam kakve fotke si dobio al tetka ima tijelo bombasticno, njezno i njegovano, odlicno za njenih 45god...da, ali 900 za tetku koja me podsjeća na kumicu s placa je nekako autogol, javio sam im se iz znatiželje, fotke su porazne. Osjećam da bi oni meni trebali dati neku
Koliko sam ja upoznat nema je već par mjeseci. Osobno se nadam da se bude vratila bar na tjedan danaPozz svima,di je nestala "Top klasa"?jel zna itko ista...
Mislim da na ovu drugaricu mislišKoliko sam ja upoznat nema je već par mjeseci. Osobno se nadam da se bude vratila bar na tjedan dana![]()
Manga tebi treba spomenik dignutiMislim da na ovu drugaricu misliš
![]()
Strastvena Ana
Strastvena Ana 30 godine 165 53kg nudi ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Pozovi me +385998503650www.oglasnik.hr
Javi se KLC-u , majstoru borilačkih vještinaManga tebi treba spomenik dignuti![]()
s njom se isplati otići ali za 500 kuna....ako joj je on ljubavnik ja sam joj brat.....ljudi moji pa on je tip od 70 godina i uopće ne može jebati...znači sve pet ali bez njega i nikako 900 kunaBio ja... dama je odlicna,
Bio sam ja
Odlicna dama, jako pristupacna, njezna, super tijelo mirisljavi i cisto, njegovana...
Opet cu otic,
Steta 900 jazavaca,
Dogovor je preko njezinog ljubavnika sa kojim mozes nju u paru ili solo, sve u svemu se isplati otic![]()
Vratila se,samo pod drugim imenom i drugim brojem mob,potrazi maloKoliko sam ja upoznat nema je već par mjeseci. Osobno se nadam da se bude vratila bar na tjedan dana![]()
Sva sreća i da ti čitaš formu , barem 2-3 posta iznadVratila se,samo pod drugim imenom i drugim brojem mob,potrazi malo......i tebi je dobraa?
![]()
Javi se Klc-u , majstoru borilačkih sportova , lijep u licu , a i bogat, caca mu zaradiokoje su ovo bizarne priče, steknem dojam da sam negdje u bugarskoj provinciji, a ne glavnom gradu države EU...'ljubavnik-pimp' od 70g, smrdljivi pas ispod kreveta, naroljane prostitutke..zar zaista nema nijedna s dvije različito velike sise za Bruce Lee-ja?
Od kud ti ideja da 70+ ne jebe ju????s njom se isplati otići ali za 500 kuna....ako joj je on ljubavnik ja sam joj brat.....ljudi moji pa on je tip od 70 godina i uopće ne može jebati...znači sve pet ali bez njega i nikako 900 kuna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|