To ti je outcall 400€,a normalno je 250€ 1h.Ma da ima zlatnu picu ne bih dao 400€ za pola sata ….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je outcall 400€,a normalno je 250€ 1h.Ma da ima zlatnu picu ne bih dao 400€ za pola sata ….
Ma i 250 pretjerano nije njezina picka posuta sa zlatnom prasinom dajte ljudi pa rade budale od nas muškaraca do 100eur je ok sve ovisi kolko ti se picka sviđa I kolko ti je jebozovna a ovo 200 , 300 itd čisti idiotizam i budalastinaTo ti je outcall 400€,a normalno je 250€ 1h.
Hahah.a to smo svi krivi sto plaćamo,najgore je sto svaki gabor počeo tražiti 200€ pa jbt razumijem ak je neka top al ako je ona 200 gabor 100€max al dobroMa i 250 pretjerano nije njezina picka posuta sa zlatnom prasinom dajte ljudi pa rade budale od nas muškaraca do 100eur je ok sve ovisi kolko ti se picka sviđa I kolko ti je jebozovna a ovo 200 , 300 itd čisti idiotizam i budalastina
Ne znam o čemu pričaš. Uvijek kad sam platio 250, svaka pica je bila prosuta zlatnom prašinom. Ne znam di si ti išao...Ma i 250 pretjerano nije njezina picka posuta sa zlatnom prasinom dajte ljudi pa rade budale od nas muškaraca do 100eur je ok sve ovisi kolko ti se picka sviđa I kolko ti je jebozovna a ovo 200 , 300 itd čisti idiotizam i budalastina
Navodno za 300 ima i platinastihNe znam o čemu pričaš. Uvijek kad sam platio 250, svaka pica je bila prosuta zlatnom prašinom. Ne znam di si ti išao...
Da pa ce Prika Frane dat i 500 kad je on najbolji lav među nama ciganima ...Navodno za 300 ima i platinastih
500 nego kako. Pa nisam fakin kmet...Da pa ce Prika Frane dat i 500 kad je on najbolji lav među nama ciganima ...
Zato treba biti redovan I dobar prema njoj I popust moze doci sam od sebe.Ma i 250 pretjerano nije njezina picka posuta sa zlatnom prasinom dajte ljudi pa rade budale od nas muškaraca do 100eur je ok sve ovisi kolko ti se picka sviđa I kolko ti je jebozovna a ovo 200 , 300 itd čisti idiotizam i budalastina
Sad su ispravili profil, kad sam ja pogledao pisalo je samo pola sata outcall 400€Odakle ti to? Ja sam platio 150 30 minuta
Bio neki dan kod Ane Rudeš,ja ne mogu vjerovat da je to netko iso jebat,znaci debela krmaca,jos k tome u faci ruzna,pusi,pijana,k tome netko je reko da moze duboko grlo,ne ne moze,moze vama od 10 cm jedino duboko grlo delat drugima nemre,pusenje jedina dobra stvar al imo sam ih i boljih,i u doggyu jedino dobro ju jebat jer ima veliku prdaru pa ajde,cim ju okrenes u misionarsku koda jebes svinju uzas,cijena 60/120,ko voli debele nek ide al nemojte pisat lazi o njoj da je nesto dobra jer nije,krme debelo...
Pitaš za frenda..jel....koja je to? stavi link da se drugi ne zajebu.
Ali tu nije kraj priče....a tek kad transicu proba.....itd.Jedna stvar mi stvarno nikad neće bit jasna. Kako vi ljudi možete jebat nekoga ko vam je tolko fizički odbojan? Kak!? Jel moguće bit baš toliko permanentno napaljen da ti je baš toliko svejedno?
Ako je tako, nekima od vas tako jebeno zavidim da nemate pojma. Da barem mogu poput vas, život bi mi bio toliko jednostavniji. Respect.
To se zove neiskustvo. Kolko sam ja puta pozalio sto sam ostao i onda onako izlazim iz tog stana i pitam seJedna stvar mi stvarno nikad neće bit jasna. Kako vi ljudi možete jebat nekoga ko vam je tolko fizički odbojan? Kak!? Jel moguće bit baš toliko permanentno napaljen da ti je baš toliko svejedno?
Ako je tako, nekima od vas tako jebeno zavidim da nemate pojma. Da barem mogu poput vas, život bi mi bio toliko jednostavniji. Respect.
Vjerojatno zato jer mnogi kad idu.... razmišljaju k..... a na odlasku glavomTo se zove neiskustvo. Kolko sam ja puta pozalio sto sam ostao i onda onako izlazim iz tog stana i pitam se
- koji mi je kurac sad to trebalo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|