ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma i 250 pretjerano nije njezina picka posuta sa zlatnom prasinom dajte ljudi pa rade budale od nas muškaraca do 100eur je ok sve ovisi kolko ti se picka sviđa I kolko ti je jebozovna a ovo 200 , 300 itd čisti idiotizam i budalastina
Hahah.a to smo svi krivi sto plaćamo,najgore je sto svaki gabor počeo tražiti 200€ pa jbt razumijem ak je neka top al ako je ona 200 gabor 100€max al dobro😂

Bio neki dan kod Ane Rudeš,ja ne mogu vjerovat da je to netko iso jebat,znaci debela krmaca,jos k tome u faci ruzna,pusi,pijana,k tome netko je reko da moze duboko grlo,ne ne moze,moze vama od 10 cm jedino duboko grlo delat drugima nemre,pusenje jedina dobra stvar al imo sam ih i boljih,i u doggyu jedino dobro ju jebat jer ima veliku prdaru pa ajde,cim ju okrenes u misionarsku koda jebes svinju uzas,cijena 60/120,ko voli debele nek ide al nemojte pisat lazi o njoj da je nesto dobra jer nije,krme debelo...

Bio neki dan kod Ane Rudeš,ja ne mogu vjerovat da je to netko iso jebat,znaci debela krmaca,jos k tome u faci ruzna,pusi,pijana,k tome netko je reko da moze duboko grlo,ne ne moze,moze vama od 10 cm jedino duboko grlo delat drugima nemre,pusenje jedina dobra stvar al imo sam ih i boljih,i u doggyu jedino dobro ju jebat jer ima veliku prdaru pa ajde,cim ju okrenes u misionarsku koda jebes svinju uzas,cijena 60/120,ko voli debele nek ide al nemojte pisat lazi o njoj da je nesto dobra jer nije,krme debelo...

Jedna stvar mi stvarno nikad neće bit jasna. Kako vi ljudi možete jebat nekoga ko vam je tolko fizički odbojan? Kak!? Jel moguće bit baš toliko permanentno napaljen da ti je baš toliko svejedno?

Ako je tako, nekima od vas tako jebeno zavidim da nemate pojma. Da barem mogu poput vas, život bi mi bio toliko jednostavniji. Respect.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh