Dariopetani
New member
Nema, malo punija, squirta ko luda, guta i jos dosta toga radi...jel ima ta zenska oglas? kak izgleda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, malo punija, squirta ko luda, guta i jos dosta toga radi...jel ima ta zenska oglas? kak izgleda ?
Na koji broj se može dobit, imam stari, ali izgleda nije u funkcijiNema, malo punija, squirta ko luda, guta i jos dosta toga radi...
Da ta, e to ne znam, probaj poslat poruku.![]()
Opuštajuća i sportska masaža :)
Oglas je za moje klijente koji su me vec posjetili. Isprike svima koji nisu nikad bili kod mene ali ne masiram nove…www.oglasnik.hr
Ova tu? Pise da ne prima nove
Imas na 4 strani podforuma teme po lokacijama naziv teme vodic za junfere. Tamo imas sve sto trebas znati u vezi ovog sporta .Pozdrav,
Dečko od 22 godine kao što ime sugerira djevac sam, nisam imao s djevojkama ništa, ni poljupca. Neko vrijeme živo sam u romantičarskim iluzijama kako trebam naći curu, započeti vezu i kada dođe vrijeme izgubiti nevinost, no prije par mjeseci odlučio sam da trebam prekinuti te iluzije i da ću ići izgubiti nevinost s prostitutkom. Čitam ovaj forum nekoliko mjeseci i oduševljen sam ima puno informativnog sadržaja te puno smiješnih stvari. Došao sam tu da vas pitam za vaše prijedloge i da mi date koji savjet. Dosta sam čitao ovaj forum i meni je favoritkinja Pantera, pročitao sam da voli mlade pa bi to moglo biti zanimljivo, a i meni se sviđaju milfice koje dobro izgledaju. Ostavio bih i vama da date i neke druge prijedloge pa da još razmotrim i neke druge opcije, možda neku s ege.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|