ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
misionarka, okrene glavu i žmiri i čeka da završiš,nije totalno neuživljena ali onako. sa guza nisam vidio da li žmiri ili ne :-) , gledaj, po meni se isplati probati pa da svatko ima svoj doživljaj.
Evo bio i ja, uzeo komplet. Nisam trebo. Ima umiljat glas, Ok faca, tijelo sportsko čvrsto, silikoni no koment. Pušenje jako dobro, liže jaja pa polako ga stavlja i lijepo sauga. Al sveje to nekak mehanički i klinički, bez diranja, ne dopušta pi guzi ni picu dirat... nisam imao volje nešto isprobavat poze, zveknuo sam je u dogiju pa nissm vidio jel žmirila. i ode stotka...

Pun je PO onih Barby, Merry i sl oglasa kao ovaj na istu shemu koji nude strankinje, uglavnom Rumunjke, Turkinje i sl...domaća cura se javlja i dogovara termine al ak pitaš tko radi kaže da su druge...
Nekad imaju wap pa pošalju i fotku, cure nisu loše, al zadnje vrijeme nema Wap, al ima više brojeva na koji se javlja ista cura pimpica

Bila je bolesna prije 2-3 mjeseca tražila me lovu daj joj posudim i poslje toga muk. Dosta ljudi je govorilo ovo ili ono ali kad vidim današnje stanje bome je bila jedna od najkorektnijih domaćih cura, slažem se.

Znaci ovako, trazim odgovor ovdje jer mislim da cu dobiti najsadrzanije odgovore.
Nisam nikad bio na ovakvim druzenjima ali bih zbilja htio probati. Jedino sto me zanima je kad dobijes broj ili nades oglas, kako se javiti, sto napisati, kako saznazi sve usluge i cifre?
Hvala unaprijed na pomoci.

Ne mogu nista ja nac na forumu o ovoj pa me zanima jel bio tko?
Ja sam bio jednom prilikom, malo je trknuta, prica ko navijena, masira u rukavicama i ne bas bog zna sto, kad ti ga krene drkat onda skine grudnjak i malo spusti gacice da mozes kao dirat i to je to, mislim da je bilo 40€

Ali i mene zanima dali je itko ikad dobio sta vise od toga haha bas bi ju volio maznut

Ja sam bio jednom prilikom, malo je trknuta, prica ko navijena, masira u rukavicama i ne bas bog zna sto, kad ti ga krene drkat onda skine grudnjak i malo spusti gacice da mozes kao dirat i to je to, mislim da je bilo 40€

Ali i mene zanima dali je itko ikad dobio sta vise od toga haha bas bi ju volio maznut
Da li dopusti da joj gurneš prst u picu?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh